Adamlıkta bugün: 'Çaldıktan' sonra özür notu bırakan minik 'hırsız'

Chrissy Marie
Chrissy Marie

Ön yargılarınızı yıkın, hiçbir şey göründüğü gibi olmayabilir...

Amerika Birleşik Devletleri'nin Washington Eyaleti'nde yaşayan Chrissy Marie isimli kadın ender rastlanacak bir olayın baş kahramanı oldu.

2 Mart tarihinde bahçesindeki rüzgar çanları çalınan dört çocuk annesi Marie, ertesi gün kapısına bırakılan notla şaşkına döndü. Not, hırsızdan gelmişti…

Yakın zamanda annesini kaybettiğini söyleyen ve rüzgar çanlarını kız kardeşinin aldığını söyleyen Jack isimli genç adam, Marie'den özür dilemek için bıraktığı nota bir de 5 dolar iliştirdi. Marie'den kendisine kızmamasını isteyen Jack, gönderdiği 5 doların sahip olduğu tüm para olduğunu ve kız kardeşinin aldığı rüzgar çanlarına karşılık kabul etmesini istedi.

Yaşadığı ve okudukları karşısında duygudan duyguya sürüklenen Marie de şikayetçi olmak yerine sosyal medya üzerinden Jack'e seslendi. Marie, Jack'e kızgın olmadığını ve gelip parasını geri almasını söyledi.



İnsana vicdanı ve ön yargıları sorgulatan o not

                                    “Rüzgar çanlarınızı çaldığımız için özür dilerim. Annem hayatını kaybetti ve kelebekleri çok severdi. Bu yüzden de küçük kız kardeşim sizinkini aldı ve bizim evde camın kenarına koydu. Gerçekten çok üzgünüm, sahip olduğum tüm para bu. Lütfen kızmayın. Jake…”
İnsana vicdanı ve ön yargıları sorgulatan o not “Rüzgar çanlarınızı çaldığımız için özür dilerim. Annem hayatını kaybetti ve kelebekleri çok severdi. Bu yüzden de küçük kız kardeşim sizinkini aldı ve bizim evde camın kenarına koydu. Gerçekten çok üzgünüm, sahip olduğum tüm para bu. Lütfen kızmayın. Jake…”
Chrissy Marie'nin binlerce beğeni alan paylaşımı ve yaşananlara verdiği cevap

                                    “Pekala Jake, kim olduğunu bilmiyorum ancak geri gelip paranı alabilirsin tatlım. Bende zaten 3 tane rüzgar çanı vardı. Gelip paranı geri alabilirsin. Her ikinizin de birer tane rüzgar çanı olur. Hiç kızmadım, lütfen bana bir uğra”


Kaynak: Mirror
Chrissy Marie'nin binlerce beğeni alan paylaşımı ve yaşananlara verdiği cevap “Pekala Jake, kim olduğunu bilmiyorum ancak geri gelip paranı alabilirsin tatlım. Bende zaten 3 tane rüzgar çanı vardı. Gelip paranı geri alabilirsin. Her ikinizin de birer tane rüzgar çanı olur. Hiç kızmadım, lütfen bana bir uğra” Kaynak: Mirror