Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı taklit eden fenomen 'Reis' filminde seslendirme yaptı

Sosyal medyada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın birebir sesini taklit edip herkesi şaşırtarak fenomen olan Gökhan Aslan, Erdoğan'ın hayatının anlatıldığı 'Reis' filminde seslendirme yaptı.

Sosyal medyada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın birebir sesini taklit edip herkesi şaşırtarak fenomen olan Gökhan Aslan, Erdoğan'ın hayatının anlatıldığı 'Reis' filminde seslendirme yaptı. Erdoğan'a büyük bir hayranlık duyduğunu belirten ve ona taklidi ile seslenen Aslan, “Cumhurbaşkanım elinizi öpüp bir helallik almak en büyük hayalim" dedi.

İzmir'de yaşayan oyuncu Gökhan Aslan (32), sesini adeta birebir taklit ettiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın videolarıyla hem herkesi şaşırttı hem de kendisine hayran bıraktı. Kısa sürede paylaşım rekorları kıran videolarıyla fenomen olan Aslan, film yönetmenlerinin de dikkatini çekti. Birçok filmde oynaması için teklif alan Aslan'a en anlamlı teklif ise Reis filminin yapım ekibinden geldi. Aslan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hayatının konu alındığı 'Reis' filminde Erdoğan'ın seslendirmesini yaptı.


Gökhan Aslan'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ses ve mimikleriyle taklit ettiği en iyi 5 video: