Dizisini izleyenlere bir kamyon dolusu lanet kusturan kötü kadın karakterler

Yakın zamanda çekilmiş olan gerek yerli gerekse de yabancı dizilerin en kötü, en gıcık olunan, en nefret edilen 10 kadın karakteri...





Caroline Akarsu - Öyle Bir Geçer Zaman Ki

                                    
                                    Caroline, yuva yıkan, ara bozan bir kadındı. 4 çocuklu bir babayı ayartıp eşinden ayrılmasını sağlayan, bozuk Türkçesiyle de gıcık bir şekilde konuşan Caroline listemizin ilk sırasında olmayı hak etti.
Caroline Akarsu - Öyle Bir Geçer Zaman Ki Caroline, yuva yıkan, ara bozan bir kadındı. 4 çocuklu bir babayı ayartıp eşinden ayrılmasını sağlayan, bozuk Türkçesiyle de gıcık bir şekilde konuşan Caroline listemizin ilk sırasında olmayı hak etti.
Eşyan - Ezel

                                    
                                    Kendisini delicesine seven bir adamı defalarca kandırıp hayalleri yıkan Eyşan da listemize girmeyi başardı. Nişanlısını bir gece bırakıp, onun arkadaşlarıyla kendisine ihanet etmesi hala unutulamıyor. Seni de unutmadık be Eyşan!
Eşyan - Ezel Kendisini delicesine seven bir adamı defalarca kandırıp hayalleri yıkan Eyşan da listemize girmeyi başardı. Nişanlısını bir gece bırakıp, onun arkadaşlarıyla kendisine ihanet etmesi hala unutulamıyor. Seni de unutmadık be Eyşan!
Skyler White-Breaking Bad

                                    
                                    Eşi Walter, bir kanser hastası olduğundan ve yakın zamanda öleceğinden dolayı, ailesinin kendisi öldükten sonra rahat bir yaşam sürdürmesi için canını riske atarak tehlikeli işlere bulaşmasını hiç hoş karşılamamış eşine hayatı adeta zindan etmişti. Bu tehlikeli işleri öğrenmeden de yapıyordu aynı şeyi gerçi. Tabi ki eşini aldatması unutulamaz... Soğuk bir kalp, Skyler White...
Skyler White-Breaking Bad Eşi Walter, bir kanser hastası olduğundan ve yakın zamanda öleceğinden dolayı, ailesinin kendisi öldükten sonra rahat bir yaşam sürdürmesi için canını riske atarak tehlikeli işlere bulaşmasını hiç hoş karşılamamış eşine hayatı adeta zindan etmişti. Bu tehlikeli işleri öğrenmeden de yapıyordu aynı şeyi gerçi. Tabi ki eşini aldatması unutulamaz... Soğuk bir kalp, Skyler White...
Naevia - Spartacus

                                    
                                    Neredeyse Roma'yı dize getirebilecek koca köle ayaklanmasının baş belasıydı. İlk andan beri insanlara her an soğuk davranıp grup içinde ikilikler, kavgalar çıkarırdı. Spartacus ve Crixus gibi iki savaşçının arasının açılmasında en önemli etkendi.
Naevia - Spartacus Neredeyse Roma'yı dize getirebilecek koca köle ayaklanmasının baş belasıydı. İlk andan beri insanlara her an soğuk davranıp grup içinde ikilikler, kavgalar çıkarırdı. Spartacus ve Crixus gibi iki savaşçının arasının açılmasında en önemli etkendi.
Cemre - Kuzey Güney
İki kardeşin ortak aşık olduğu kişi olan Cemre kardeşlerin arasının açılmasında büyük etkendi. Bir Kuzey'e bir Güney'e umut verirdi. Daha sonraki dönemlerde ise çok daha farklı kişilere umut verip kendi canını da riske atmıştı.
Cemre - Kuzey Güney İki kardeşin ortak aşık olduğu kişi olan Cemre kardeşlerin arasının açılmasında büyük etkendi. Bir Kuzey'e bir Güney'e umut verirdi. Daha sonraki dönemlerde ise çok daha farklı kişilere umut verip kendi canını da riske atmıştı.
Ferhunde - Yaprak Dökümü

                                    
                                    İlk kocasını Şevket ile, Şevket'i de başka birisiyle aldatmış, en sonunda ise başka birisiyle evlenip onu da yine Şevket ile aldatmıştır. Şevket ile evli kaldığı dönem evin altını üstüne getirmiş, Ali Rıza Bey'in felçli kalıp yatalak olmasında da etkiliydi.
Ferhunde - Yaprak Dökümü İlk kocasını Şevket ile, Şevket'i de başka birisiyle aldatmış, en sonunda ise başka birisiyle evlenip onu da yine Şevket ile aldatmıştır. Şevket ile evli kaldığı dönem evin altını üstüne getirmiş, Ali Rıza Bey'in felçli kalıp yatalak olmasında da etkiliydi.
Ellaria Sand - Game of Thrones

                                    
                                    Martell Hanesi'nin soyunu kurutan fettan kadın Ellaria ilk önce Oberyn Martell'i gazlayıp ölüme yollamış daha sonra 3 kızı ile çeşitli oyunlar yaparak Martell Hanesi'ni neredeyse bitirdi. Dizide kızlarıyla birlikte aşırı derecede çekinilmesi gereken kişiler arasında.
Ellaria Sand - Game of Thrones Martell Hanesi'nin soyunu kurutan fettan kadın Ellaria ilk önce Oberyn Martell'i gazlayıp ölüme yollamış daha sonra 3 kızı ile çeşitli oyunlar yaparak Martell Hanesi'ni neredeyse bitirdi. Dizide kızlarıyla birlikte aşırı derecede çekinilmesi gereken kişiler arasında.
Handan - Kuzey Güney

                                    
                                    Yine bir Kuzey-Güney karakteri. Ancak listemizdeki en gıcık olunası karakter kesinlikle Handan'dır. Handan gıcıklığın, kötülüğün göbek adıdır adeta. Oğulları arasında her zaman ama her zaman ayrım yapan, "okumuş" oğlunu daha çok severdi. Hatta okumuş oğlunun suçunu okumamış oğluna yıkma düşüncesi bile kafasına yatmıştı. Aile içinde böyle olan Handan'ın dışarıya karşı nasıl olduğunu siz tahmin edin.
Handan - Kuzey Güney Yine bir Kuzey-Güney karakteri. Ancak listemizdeki en gıcık olunası karakter kesinlikle Handan'dır. Handan gıcıklığın, kötülüğün göbek adıdır adeta. Oğulları arasında her zaman ama her zaman ayrım yapan, "okumuş" oğlunu daha çok severdi. Hatta okumuş oğlunun suçunu okumamış oğluna yıkma düşüncesi bile kafasına yatmıştı. Aile içinde böyle olan Handan'ın dışarıya karşı nasıl olduğunu siz tahmin edin.
Mukaddes - Fatmagül'ün Suçu Ne

                                    
                                    Bir "kötü" karakter listesi yapacaksak Mukaddes Hanım olmadan olmaz. Mukaddes eşine karşı dominant ve kötüydü. Eşinin kardeşi olan Fatmagül'e ise karşı "kötü" demek onun için iyi bir yorum olurdu. İçten pazarlıklı, hain Mukaddes...
Mukaddes - Fatmagül'ün Suçu Ne Bir "kötü" karakter listesi yapacaksak Mukaddes Hanım olmadan olmaz. Mukaddes eşine karşı dominant ve kötüydü. Eşinin kardeşi olan Fatmagül'e ise karşı "kötü" demek onun için iyi bir yorum olurdu. İçten pazarlıklı, hain Mukaddes...
Aytolun - Diriliş Ertuğrul

                                    Diriliş Ertuğrul dizisinin şer dolu kadını. Her bölümde şirretliğin zirvesini gösteren, tehlikeli, suya götürüp susuz getiren, yere batasıca...<br>
Aytolun - Diriliş Ertuğrul Diriliş Ertuğrul dizisinin şer dolu kadını. Her bölümde şirretliğin zirvesini gösteren, tehlikeli, suya götürüp susuz getiren, yere batasıca...<br>