Megastar Tarkan baba olmaya hazırlanıyor

29 Ekim'de Antalya EXPO'da konser verecek olan Tarkan, baba olmaya hazırlanıyor.

Renkli Sayfalar'ın haberine göre; 44 yaşındaki Megastar'ın kendisinden 13 yaş küçük olan eşi Pınar Dilek Tevetoğlu bebek sahibi olmak için tüp bebek tedavisine başladı.
Sade bir törenle evlendiler
Tarkan ile Pınar Dilek çifti, geçtiğimiz mayıs ayında Tarkan'ın Tarabya'daki villasında 40 kişinin katıldığı sade bir tören ile evlenmişti.
Sade bir törenle evlendiler Tarkan ile Pınar Dilek çifti, geçtiğimiz mayıs ayında Tarkan'ın Tarabya'daki villasında 40 kişinin katıldığı sade bir tören ile evlenmişti.
Geçen ay Harbiye konserleriyle adından söz ettirdi 
Eylül ayında 'Tarkan Zamanı' sloganıyla Harbiye'de verdiği 7 konserle adından sıkça söz ettirdi.
Geçen ay Harbiye konserleriyle adından söz ettirdi Eylül ayında 'Tarkan Zamanı' sloganıyla Harbiye'de verdiği 7 konserle adından sıkça söz ettirdi.
"İkimiz de çocuk istiyoruz"
Harbiye konserleri sonrası, "Eşim hamile değil. Pınar yemekleri çok güzel yapıyor. Evde birlikte çok güzel yemekler yapıyoruz. Bu yüzden ikimizde biraz kilo aldık. Ama bir çocuğumuzun olmasını tabii ki çok istiyoruz'" açıklaması yaptı.
"İkimiz de çocuk istiyoruz" Harbiye konserleri sonrası, "Eşim hamile değil. Pınar yemekleri çok güzel yapıyor. Evde birlikte çok güzel yemekler yapıyoruz. Bu yüzden ikimizde biraz kilo aldık. Ama bir çocuğumuzun olmasını tabii ki çok istiyoruz'" açıklaması yaptı.