Oturma şekliniz karakteriniz hakkında ne söylüyor?

Kişilik Testi
Kişilik Testi

Seni sana anlatıyoruz!

Hep aynı hareketleri tekrar etseniz de bunun farkında değilsiniz ama bu hareketleriniz sizi siz yapıyor. Diyebiliriz ki, beden dili, insanları karşısındakilere yansıtan bir ayna gibi.

Uzmanlar yaptığı çalışmalarda, karakterimizin oturuş şeklimize de yansıdığını keşfetti. Yani birçok davranışınızda olduğu gibi, oturuş şekliniz de sizin hakkınızda bir şeyler söylüyor!

Bacaklar bitişik oturuş

                                    
                                    
                                    İlk bakışta soğukkanlı gibi görünsende, insanlar seni tanıdığında, içinde cevher gibi duran cana yakınlığını ve samimiyetini anlıyor. Sözünü sakınmayan, açık sözlü birisin. Aynı zamanda titizsin ve yapacağı işleri önceden planlamayı seversin.
Bacaklar bitişik oturuş İlk bakışta soğukkanlı gibi görünsende, insanlar seni tanıdığında, içinde cevher gibi duran cana yakınlığını ve samimiyetini anlıyor. Sözünü sakınmayan, açık sözlü birisin. Aynı zamanda titizsin ve yapacağı işleri önceden planlamayı seversin.
Kollar bağlı oturuş

                                    
                                    
                                    Güçlü bir karakteri olan ciddi bir insansın. Düşüncelerin derinlikli, yüzünde düşünceli ve bir şeylere konsantre olmuş bir ifade var. Düşüncelerinde emin olsan dahi başkalarına açıklamakta acele etmiyorsunuz.
Kollar bağlı oturuş Güçlü bir karakteri olan ciddi bir insansın. Düşüncelerin derinlikli, yüzünde düşünceli ve bir şeylere konsantre olmuş bir ifade var. Düşüncelerinde emin olsan dahi başkalarına açıklamakta acele etmiyorsunuz.
Dik oturuş

                                    
                                    
                                    Eylem ve kararlarının doğruluğundan şüphe etmeyen, güçlü iradeye sahip ve kendine güvenen bir kişisin.  Aynı zamanda akrabaları ve  meslektaşları ile iletişimi konusunda çok güvenilir ve zor zamanlarında onları desteklemeye çalışan bir kişiliğe sahipsin.
Dik oturuş Eylem ve kararlarının doğruluğundan şüphe etmeyen, güçlü iradeye sahip ve kendine güvenen bir kişisin. Aynı zamanda akrabaları ve meslektaşları ile iletişimi konusunda çok güvenilir ve zor zamanlarında onları desteklemeye çalışan bir kişiliğe sahipsin.
Eller dizlerinde üzerinde

                                    
                                    
                                    Bir lider, cesur ve kendine güvenen birisin. Sorunlardan korkmuyorsun ve onları yerine getirmek için elinden geleni yapıyorsun. Başkalarının kararları içinde sorumluluk almaya yatkın bir yapın var.
Eller dizlerinde üzerinde Bir lider, cesur ve kendine güvenen birisin. Sorunlardan korkmuyorsun ve onları yerine getirmek için elinden geleni yapıyorsun. Başkalarının kararları içinde sorumluluk almaya yatkın bir yapın var.
 Bacak bacak üstüne atarak oturma

                                    
                                    
                                    Kendine güvenen biri imajı çizmeye çalışsanda, aslında özgüvenli biri olarak adlandırılamazsın. Duygularını sürekli başkalarından gizlemeye çalışırsın, bu nedenle çevrendeki insanlar tarafından sık sık içine kapanık bir kişi olarak kabul edilirsin.
Bacak bacak üstüne atarak oturma Kendine güvenen biri imajı çizmeye çalışsanda, aslında özgüvenli biri olarak adlandırılamazsın. Duygularını sürekli başkalarından gizlemeye çalışırsın, bu nedenle çevrendeki insanlar tarafından sık sık içine kapanık bir kişi olarak kabul edilirsin.
Eğilerek oturma 

                                    
                                    Bu pozisyon, çeşitli şeyler ile ilgilenmeyi seven kişilerin karakteristik oturuşudur. Meraklısın ve yeni tanıdıklar edinmeye açıksın. Girdiğiniz ortamlarda kısa sürede övgüleri kaparsınız.Kaynak: brightside.me, habertürk
Eğilerek oturma Bu pozisyon, çeşitli şeyler ile ilgilenmeyi seven kişilerin karakteristik oturuşudur. Meraklısın ve yeni tanıdıklar edinmeye açıksın. Girdiğiniz ortamlarda kısa sürede övgüleri kaparsınız.Kaynak: brightside.me, habertürk