Tarihi televizyonun içinden servet çıktı: Polisin ağzı açık kaldı

Televizyonun içinden servet çıktı
Televizyonun içinden servet çıktı

Görenler bir kez daha baktı. Polis ekipleri ve çalışanlar hayrete düştü.

Kanada'nın Barrie ilçesinde yaşayan 68 yaşındaki bir adam akılalmaz bir hata ile servetini kaybetti.

İsmi açıklanmayan adam, 30 yıl önce biriktirmek amacıyla eski televizyonunun içine sakladığı 100 bin Kanada dolarını unuttu ve televizyonu sattı.

Zamanla elden ele gezen televizyonun en son durağı geri dönüşüm merkezi oldu ve televizyonu yeniden kullanılmak üzere parçalamaya hazırlanan geri dönüşüm çalışanlarının ağzı karşılaştıkları manzara karşısında açık kaldı.

Televizyonun içini açan çalışanlar, karşılarında yaklaşık 250 bin Türk Lirası değerinde para buldu. Olayı hemen polise bildiren çalışanların bu davranışı takdir toplarken polisler de şaşkınlığını gizleyemedi.

İşte olayın baş kahramanı olan meşhur televizyon.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan polis memuru Nicole Rodger, şimdiye kadar gördüğü en ilginç mali vaka olduğunu söyledi. Rodger, “Bu kadar büyük miktarda bir paranın kaybolduğunu ve kimsenin fark etmediğini ilk kez görüyorum" ifadelerini kullandı.

Para ile birlikte adamın evine giden polisler ikinci bir şoka da uğradı. Nicole Rodger, parayı eve götürdüklerinde dahi adamın olayı anlamadığını ve paranın hala evde olduğunu sandığını söyledi.

Rodger, “Eve gittik, oturduk ve durumu anlattık. Ancak bir türlü idrak edemedi. Paranın hala evde bir yerlerde saklı olduğunu sanıyordu" şeklinde konuştu.

Film gibi olayların neticesinde paranın tamamı eksiksiz bir şekilde sahibine teslim edildi.



Kaynak: Mirror