Uçaktakiler şok oldu: Binlerce yolcunun aklını aldı

Uçaktakiler şok oldu
Uçaktakiler şok oldu

Mark Gubin isimli fotoğrafçının evinin çatısına yazdığı yazı ortalığı birbirine kattı

Wisconsin Eyaleti'nde bulunan Amerika Birleşik Devletleri'nin en büyük 22. şehri Milwaukee'de troll tarihi yeniden yazıldı.

Havaalanı yakınlarında oturan Mark Gubin isimli bir fotoğrafçı, yolcular aşağı baktıklarında yanlış uçağa bindiklerini sansın diye evinin çatısına büyük harflerle “Welcome to Cleveland / Cleveland'a hoş geldiniz” yazdı.



Havalimanı yakınında oturduğu için gürültüden rahatsız olduğunu söyleyen Gubin, bu şekilde biraz eğlendiğini ve rahatsızlığını unuttuğunu belirtti. Gubin'in bir diğer savunması ise “Dünya, kıyafet provası değil. Anı yaşarken eğlenmeyi bilmelisiniz” şeklinde oldu.



Ohio Eyaleti'nde bulunan Cleveland ile Milwaukee arasındaki mesafe uçakla 335 mil, arabayla ise 435 mil. Özetle, Mark Gubin'in çatısındaki yazıyı okuyan yolcular yaklaşık olarak 540 - 700 kilometre boyunca yanlış yöne gittiklerini düşündüler.



Bu mesafede yaklaşık olarak İstanbul – Yozgat arası bir mesafeye denk geliyor. Mark Gubin, bugüne kadar binlerce İstanbul yolcusuna Yogzat'a gittiklerini düşündürecek kadar acımasız bir troll…