Yalnızca abisi olan kızların anlayabileceği 10 şey

Hayata 1-0 önde başlayan kızlar...

Hayat boyu rastlayabileceği en iyi arkadaşa, her türlü şımarıklığını, nazını çekebilecek samimi bir dert ortağına, ebeveyn azarlamalarını kalkan gibi üzerine çekebilecek özverili bir koruyucuya, kendisini her an düşünen, özleyen, korumaya ve kollamaya çalışan bir dosta doğuştan sahip olan kızlar grubunun yakından bildiği şeyler...
Mahalle maçlarında yedek kaleci olmak sana verilmiş en büyük görevdir
Zaten “Kaleci olmak istemiyorum” deme lüksün bile yoktur. Eğer takımda eksikler varsa abin kaleye direkt seni diker.
Mahalle maçlarında yedek kaleci olmak sana verilmiş en büyük görevdir Zaten “Kaleci olmak istemiyorum” deme lüksün bile yoktur. Eğer takımda eksikler varsa abin kaleye direkt seni diker.
Dünyanın en yaratıcı oyun fikirleri hep abinden çıkmıştır
Eve yeni alınan buzdolabının devasa kartonunu attırmayıp onu hamburgerciye, dondurmacıya ya da kocaman bir eve çeviren kişiye abi denir.
Dünyanın en yaratıcı oyun fikirleri hep abinden çıkmıştır Eve yeni alınan buzdolabının devasa kartonunu attırmayıp onu hamburgerciye, dondurmacıya ya da kocaman bir eve çeviren kişiye abi denir.
Okula giderken hep onun elini tutmak zorundasındır
Arkadaşlarını görene kadar abilik görevini yerine getirir ve elini sıkıca tutar. Okulun kapısına gelindiğindeyse eller bırakılır ve herkes kendi yoluna devam eder.
Okula giderken hep onun elini tutmak zorundasındır Arkadaşlarını görene kadar abilik görevini yerine getirir ve elini sıkıca tutar. Okulun kapısına gelindiğindeyse eller bırakılır ve herkes kendi yoluna devam eder.
Abinin ayak işlerini yapmak sana doğuştan verilmiş bir görev değil, başlı başına bir yetenektir
7 yaşında da 27 yaşında da bu kural asla değişmiyor. Çocukken ona cips almak için bakkala gitmek zorunda olursun. 27 yaşına geldiğinde de düğün hazırlıklarına yardım edersin.
Abinin ayak işlerini yapmak sana doğuştan verilmiş bir görev değil, başlı başına bir yetenektir 7 yaşında da 27 yaşında da bu kural asla değişmiyor. Çocukken ona cips almak için bakkala gitmek zorunda olursun. 27 yaşına geldiğinde de düğün hazırlıklarına yardım edersin.
Ablası olan arkadaşlarını hep çok kıskanırsın
Ama bu kıskançlık biraz büyüyene kadardır.
Ablası olan arkadaşlarını hep çok kıskanırsın Ama bu kıskançlık biraz büyüyene kadardır.
İlk unisex kıyafet denemelerini abinin ona küçük gelen pijamaları, hatta gömlekleriyle yaparsın.
Bir anda boy atan abinin yepyeni duran pijamaları çöpe mi gitsin? Tabii ki sen giyeceksin.
İlk unisex kıyafet denemelerini abinin ona küçük gelen pijamaları, hatta gömlekleriyle yaparsın. Bir anda boy atan abinin yepyeni duran pijamaları çöpe mi gitsin? Tabii ki sen giyeceksin.
Yeteneksizlikte bir dünya markası olan abinin resim ödevlerini, el işi projelerini hep sen yaparsın.
“Yaa Cumhuriyet Bayramı konulu bir resim lazım. Yarına çizip getirsene sınıfa.” Bu cümleyi duymayan kız kardeş var mı?
Yeteneksizlikte bir dünya markası olan abinin resim ödevlerini, el işi projelerini hep sen yaparsın. “Yaa Cumhuriyet Bayramı konulu bir resim lazım. Yarına çizip getirsene sınıfa.” Bu cümleyi duymayan kız kardeş var mı?
Abinin arkadaşları eve geldiğinde sen babaannene gitmek zorunda kalırsın
Ağlayarak evi ayağa da kaldırsan, babaannene tıpış tıpış gidersin. Abinin arkadaşlarıyla birlikte ne kadar eğlendiğini düşünüp kıskançlıktan ölmen de garantidir.
Abinin arkadaşları eve geldiğinde sen babaannene gitmek zorunda kalırsın Ağlayarak evi ayağa da kaldırsan, babaannene tıpış tıpış gidersin. Abinin arkadaşlarıyla birlikte ne kadar eğlendiğini düşünüp kıskançlıktan ölmen de garantidir.
Kıyafetlerinize hep karışır
Bunlar hep koruma ve kollama iç güdüsünden.
Kıyafetlerinize hep karışır Bunlar hep koruma ve kollama iç güdüsünden.
Çalışan bir annenin çocuklarıysanız okuldan eve dönünce abine yemek hazırlama ya da meyve soyma işi sana bırakılır
Aranızda 4-5 yaş olmasına rağmen sen ona ablalık yaparsın. Ne yazık ki kural böyle…
Çalışan bir annenin çocuklarıysanız okuldan eve dönünce abine yemek hazırlama ya da meyve soyma işi sana bırakılır Aranızda 4-5 yaş olmasına rağmen sen ona ablalık yaparsın. Ne yazık ki kural böyle…