Yıldız Tilbe'nin Umre'den yazdığı tweetler okuyan herkesi duygulandırdı

Renkli kişiliği ve kimseyi umursamaz tweetleri ile bildiğimiz Yıldız Tilbe, dün gece Mekke'den attığı tweetler ile aklımıza kazındı.

Bu zamana kadar kalbî duygulara en samimi ve edebi sözlerle seslenen Yıldız Tilbe, maneviyatın doruk noktalarında yaşayan bir insan olarak, delilik ile dahilik arasındaki o ince çizgiden gülümsedi hep bize.

Kendisini, tamamen bilinçli olarak komik durumuna düşürmesi kimilerinin eline malzeme verse de bununla hiç ilgilenmedi Yıldız.
Çünkü onun korkunç derecede bir farkındalığı ve bu dünyaya karşı yaralı bir bilinci oldu hep.

Kimi zaman kabuk tutan yarasının kermesini, bile isteye kendisinin kaldırdığına inanırım hatta. Çünkü onun bu hayattaki tek ve gerçek motivasyon kaynağı, "günü yaşa anı yaşa"cılardan farklı.

Ömrünün çalkantılı ve belki de rengarenk döneminden sonra, belki de kendisi için en uygun olduğunu düşündüğü zamanda Mekke'ye gitti Yıldız.

Umre'den gönderdiği tweetler ile de hepimizin kalbini maneviyat ile ısıttı, şu ölümlü hayatta ne ile motive oluyor ve yola devam ediyoruz bilemem ama Yıldız Tilbe bu tweetler ile uykumuzdan sıçrattı bizi; orası kesin.