Albatros Parkı'nın satılmasına tepkiler çığ gibi büyüyor: 'Mesele harbiden ağaç değilmiş arkadaş'

Albatros Parkı'nın satılmasına tepkiler çığ gibi büyüyor:
Albatros Parkı'nın satılmasına tepkiler çığ gibi büyüyor:

CHP'li Büyükçekmece Belediyesi'nin Albatros Parkı'nı 160 milyon 30 bin liraya satmasına tepkiler çığ gibi büyürken, ağaç ve gezi diyerek sokağa inenlerin, Büyükçekmece'deki son yeşil alanın satılmasına sessiz kalması sosyal medyada en çok tartışılan konu haline geldi.

Büyükçekmece Sahili'nde yer alan Albatros Parkı olarak bilinen 30 dönümlük arazinin satılmasına tepkiler sürüyor.

Büyükçekmece'de yaşayan vatandaşların nefes alabildikleri alanlardan biri olan Albatros Parkı, betonlaşmaya karşı verdiği mücadeleyi kaybetti.

TAMAMEN DUYGUSAL: 160 MİLYON LİRAYA SATTILAR  
Referandum tartışmaları sürerken; CHP'li Büyükçekmece Belediyesi tarafından sessiz sedasız ihaleye çıkarılan park, 160 milyon liraya satıldı.
TAMAMEN DUYGUSAL: 160 MİLYON LİRAYA SATTILAR Referandum tartışmaları sürerken; CHP'li Büyükçekmece Belediyesi tarafından sessiz sedasız ihaleye çıkarılan park, 160 milyon liraya satıldı.
Belediye Başkanı Albatros Parkı Satışını Savundu: 'Değerli Bir Yer Olmasa Otel Yapar mıyım?' 
Büyükçekmece’de bölge halkının itirazlarına rağmen 30 bin metrekarelik yeşil alana sahip Albatros Parkı satıldı. Büyükçekmece sahilinde yer alan ve çevrecilerin satılmaması için direndiği 30 dönümlük  arazinin satılmasının ardından tepkiler gelmişti.
Büyükçekmece’nin CHP’li belediye başkanı Hasan Akgün de 30 bin metrekarelik yeşil alana sahip Albatros Parkı’nın bölge halkının itirazlarına rağmen satışıyla ilgili konuştu: “Satmasam olmuyordu. Burası değerli bir yer olmasa ben buraya otel, motel yapar mıyım?”
Belediye Başkanı Albatros Parkı Satışını Savundu: 'Değerli Bir Yer Olmasa Otel Yapar mıyım?' Büyükçekmece’de bölge halkının itirazlarına rağmen 30 bin metrekarelik yeşil alana sahip Albatros Parkı satıldı. Büyükçekmece sahilinde yer alan ve çevrecilerin satılmaması için direndiği 30 dönümlük arazinin satılmasının ardından tepkiler gelmişti. Büyükçekmece’nin CHP’li belediye başkanı Hasan Akgün de 30 bin metrekarelik yeşil alana sahip Albatros Parkı’nın bölge halkının itirazlarına rağmen satışıyla ilgili konuştu: “Satmasam olmuyordu. Burası değerli bir yer olmasa ben buraya otel, motel yapar mıyım?”
Sosyal medyada gündem: 'Albatros Parkı, pardon Albatros Rezidansı'
Bu satışa tepkiler her geçen gün artarken gezi eylemleri sırasında ağaç hassasiyetini bahane göstererek ortalığı talan edenlerin bu duruma sessiz kalması sosyal medyada günün konusu oldu.
İşte twitterda Albatros Parkı tepkileri:
Sosyal medyada gündem: 'Albatros Parkı, pardon Albatros Rezidansı' Bu satışa tepkiler her geçen gün artarken gezi eylemleri sırasında ağaç hassasiyetini bahane göstererek ortalığı talan edenlerin bu duruma sessiz kalması sosyal medyada günün konusu oldu. İşte twitterda Albatros Parkı tepkileri:
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >