Balıkesir'de döner ustası kardan döner yaptı, bozulan işlerini düzene soktu

Balıkesir'de döner ustası Tuncay Saldır bozulan işleri için bir çare arıyordu ki 'krizi fırsata çevirdi' ve kardan döner yapmak aklına geldi. Şuan işleri çok daha iyi.

Balıkesir'in yoğun kar yağışının olduğu Savaştepe ilçesinde, döner ustası 35 yaşındaki Tuncay Saldır, kardan döner yapıp, pekmez eşliğinde ikram ederek müşteri çekmeye çalıştı.

Pekemz koyup ikram etti
Savaştepe'de yoğun kar yağışı kimileri için çileye dönüşürken, kimileri de bunu fırsata çevirmeye çalıştı. Bunlardan biri de iki çocuk babası döner ustası Tuncay Saldır oldu. Saldır, döner şişine bu defa et veya tavuk eti değil kar taktı. Şişe taktığı karı kazıyarak döner şekli veren Saldır, bunu daha sonra döner bıçağıyla kesip, içine pekmez karıştırarak müşterilerine ikram etti.

Kar nedeniyle bozulan işleri düzeldi
Bu uygulamanın müşterilerinin hoşuna gittiğini belirten Saldır, "Bu sayede kar nedeniyle bozulan işlerim biraz olsun düzeldi. Herkes kardan adam, kardan ev, otomobil yapıyor. İşim döner olduğu için ben de kardan döner yaptım. Başka da bir şey yapmak zaten elimden gelmez tek anladığım şey döner. Çok da bir maliyeti yok." dedi.



Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >