Bir metrobüs olayı daha: Yanında oturduğu kişiye şırıngayla saldırdı

İstanbul'da metrobüsle evine giden vatandaş, yanına oturduğu hemşirenin şırıngalı saldırısına uğradı. Saldırı sonrası ikili, polisler tarafından karakola götürüldü.

İstanbul ulaşımının can damarı olan metrobüs hattı, bugüne kadar birbirinden ilginç olaylara şahitlik etti. Son yaşanan olayda, evine gitmek için metrobüse binen Ercan P.'nin yanına birkaç durak sonra Semra H. isimli kadın geldi. İddialara göre Semra H., yanına oturduğu Ercan P.'yi iteklemeye başladı.

ŞIRINGAYI BACAĞINA SAPLADI
Kadına durumu sormak isteyen Ercan P., bu sırada Semra H.'nin çantasında bir şeyler aradığını fark etti. Çantasından bir anda şırınga çıkaran genç kadın, şırıngayı Ercan P.'nin bacağına sapladı. İğnede, hastalık olup olmadığının araştırılmasını isteyen genç adamın şikayeti üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

SİVİL POLİSLER DEVREYE GİRDİ
Neye uğradığını şaşıran Ercan P., iğneyi çıkarıp durumu Edirnekapı durağında bulunan sivil polislere bildirdi. İkili daha sonra Eyüp Polis Merkezi'ne gönderildi. Semra H. ifadesinde özel bir hastanede çalıştığını söyledi.

SÜREKLİ HAREKET ETMESİNE KIZMIŞ
İneceği durak yaklaştığı için çantasında sigara aradığını, Ercan P.'nin sürekli hareket etmesine sinirlendiği için çantadaki şırıngayı batırdığını dile getirdi.

HASTALIK BULAŞMA KORKUSU
Olayın ardından hastaneye başvuran Ercan P. ise şırıngadan kendisine herhangi bir hastalık bulaşmadığının tespit edilmesini istedi. Ercan P.'nin ihbarı üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Kaynak: sabah
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >