Böylesi ilk: Tarla satılmasın diye dikilen tabela görenleri şaşırtıyor

şanlıurfa tabela
şanlıurfa tabela

Şanlıurfa'da hisseli arsa, diğer sahipleri tarafından satılmaması için dikilen tabela görenleri güldürdü.

Siverek'in Hayriye Mahallesi Küme Evleri'ndeki tarlanın girişine konulan 'bu tarla satılamaz, kavgalıdır' yazılı tabela görenleri şaşırtıyor. Tarlanın hissedarı Sefer Gelener, tarlanın diğer hissedarlar tarafından satılmaması için tabela diktiğini belirtti.

''BU ARSA SATILAMAZ, KAVGALIDIR''
Tarlanın çok sayıda hissedarının bulunduğunu ve aile içinde sürekli kavgalara yol açtığını belirten Sefer Gelener, alıcıların aramaması için çareyi tabelada bulduğunu ifade etti.

Gelener, ilçenin Hayriye Mahallesi'nde bulunan ve 9 kardeşiyle hissedarı olduğu arsanın satılmaması için yerleştirdiği tabelaya 'Bu arsa satılmaz, kavgalıdır' yazdı. Arsanın satışı gündeme geldiği için aile içinde sürekli kavgalar yaşandığını belirten Gelener, "Arsayı satmak istedim ancak kardeşlerim karşı çıktı ve aile içinde kavgalar yaşandı. Kavgaların olmaması ve alıcıların aramaması için tabelayı diktim" dedi.

Yoldan geçen ve tabelayı gören mahalle sakinleri şaşkınlıklarını gizleyemedi. Tarlanın satılmaması için ilginç bir yöntem olduğunu belirten mahalle sakinleri, böyle bir durumla ilk defa karşılaştıklarını dile getirdi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >