Cumhurbaşkanı Erdoğan’a anlamlı hediye

Konya
Konya

Konya’da bir tasarımcı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için özel olarak tasarladığı ve üzerinde “Dünya 5’den Büyüktür” motifini işlediği yüzük hazırladı.

Konya’da bir tasarımcı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için özel olarak tasarladığı ve üzerinde “Dünya 5’den Büyüktür” yazısı bulunan özel tasarımlı yüzüğü Cumhurbaşkanı Erdoğan’a vereceği günü bekliyor.


Konya’da yaşayan tasarımcı 46 yaşındaki Servet Küçükdemirel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a özel bir yüzük tasarladı. Küçükdemirel, üzerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile özdeşleşen “Dünya 5’den Büyüktür” sloganı bulunan özel tasarımlı yüzüğü, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elini öpüp kendisine vereceği günü bekliyor.

1981 yılında bu işe başladığını ve 1992 yılında bir atölye açtığını söyleyen Servet Küçükdemirel, 1992’den bu yana imalat, toptan, perakende, özel satışlar ve özel tasarımlarla işe devam ettiğini ifade etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Dünya 5’den Büyüktür’ sloganına bütün yüreğiyle katıldığını ve gerçekten Dünya’nın 5’den büyük olduğunu belirtti.
“Sloganı göz önüne alıp o sloganla bunu bütünleştirmeye çalıştım”
Böyle bir tasarımın önceden beri aklında olduğunu ifade eden Küçükdemirel, “Bunu bir şeye tasarlamam gerekiyordu. En azından bir yüzük olmalıydı, kolye olmazdı çünkü. Böyle bir yüzük tasarladım. Bu yüzükte Cumhurbaşkanımızın söylemiş olduğu sloganı yapmak istedim. Bütün dünyaya da mesaj olsun en azından unutulmayan bir şey olsun. Daha iyilerine layık ama tabii bu takılacak bir yüzük değil. Müzesine ya da koleksiyonuna konulacaktır. Güzel bir tasarım oldu. Sloganı göz önüne alıp o sloganla bunu bütünleştirmeye çalıştım. Belki insanlar gördüğü zaman çok basite alabilir ama bir Dünya ve bu Dünya’nın ortasında ak bir Türkiye düşünün. Üstüne de bu sloganı yazdım" dedi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >