Erdoğan'ın sözünü ettiği o gazi ilk kez konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dün muhtarlara seslendiği konuşmasında gündeme getirdiği gazi ilk kez konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "İçişleri Bakanımızı aradım öyle sanıyorum ki gereğini yapacaklar" diyerek sert tepki gösterdiği kaymakamın Bahçelievler Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit olduğu ortaya çıkarken evraklarıyla ilgilenilmeyen 15 Temmuz Gazisi yaşadıklarını anlattı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın muhtarla olan oturumunda kaymakam beye kızdığını ve gereğinin yapılacağını duyurduğunu aktaran 15 Temmuz Gazisi, "Cumhurbaşkanıma telefon üzerinden ulaştım. Daha sonra İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu beni arayarak durum hakkında bilgi vermemi istedi. Bende sayın bakanımıza gerekli bilgileri verdim. 6 aydan bu yana mağdur olduğumu bütün evraklarımın tam olduğunu ilettim. Gereğinin yapılacağını sayın cumhurbaşkanımızın da konuyu takip ettiğini iletti. Bu hususta sayın reisi Cumhurum Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'ya canı gönülden teşekkür ediyorum. Bu işlemin bir an önce sonuçlanacağına inanıyorum" dedi.

"Yine canımızı vermeye çıkarız"


Cumhurbaşkanı'ndan
böyle bir çıkış bekleyip beklenmediği sorulan 15 Temmuz Gazisi, "Sayın Cumhurbaşkanım gazilere önem veriyor. Cumhurbaşkanımızın seslenmesiyle biz ölüme çıktık. Düşünmeden canımızı vermeye çıktık. Şu an yine dese yine canımızı vermeye çıkarız. Allah razı olsun devletimizden" dedi.






Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >