Fanatik baba, çocuğuna öyle bir isim koydu ki!

Fanatik baba, çocuğuna öyle bir isim koydu ki!
Fanatik baba, çocuğuna öyle bir isim koydu ki!

Trabzonspor taraftarı babanın yıllar önce gördüğü rüya gerçek oldu.

Balıkesirli Ulaş-Burcu Maviş çiftinin çoçuklarına “Bordo” ismini vermelerinin hikayesi duyanları şaşırtıyor. Balıkesir'de yaşayan ve hayatında Trabzon'a bile gitmeden Trabzonsporlu olan baba Ulaş Maviş'in yıllar önce gördüğü rüya, geçtiğimiz aylarda dünyaya gelen çocuklarının ismini belirlemiş. Maviş çifti bu rüyayı anlatırken dinleyenler de hayrete düşüyorlar.

Rüyasını gördü, çocuğuna "Bordo" ismini verdi

Anne Burcu Maviş çocuğuna “Bordo” ismini koymalarının eşinin gördüğü bir rüya ile olduğunu belirterek, “Eşimle 12 yıldır birlikteyiz ve 2 yıldır da evliyiz. Daha beraberliğimizin başlangıç dönemlerinde eşim bana bir rüyasından bahsetti. O rüyaya göre biz evlenecektik ve 2017'de yani Trabzonspor'un kuruluşunun 50. yılında bir erkek çocuğumuz olacaktı. Çocuğumuza “Bordo” ismini koyacaktık ve “Bordo” Trabzonspor'da oynayan efsane bir futbolcu olacaktı. O günlerde açıkçası bana pek olabilir gibi gelmemişti bunlar ve de gülüp geçmiştim. O günden beri Trabzonspor'a olan sevgimiz katlanarak arttı. 2 yıl önce evlendik ve 2017'de yani bu yıl da bir erkek çocuğumuz dünyaya gelecekti. Bebeğin cinsiyeti konusunda hiç şüpheye düşmedik ve eşim gördüğü rüyaya o kadar inanmıştı ki çocuğumuzun erkek olmasıyla adeta rüya gerçeğe dönüştü.” dedi.

Bordo Maviş, Trabzonspor sevgisiyle büyüyecek

Çocuklarına isim koymaları gerektiği sırada “Bordo” adının dinen ve kanunen bir sakıncası olup olmadığı konusunda bir araştırma yaptıklarını belirten Burcu Maviş, “Oğlumuza 'Bordo' ismini vermemizde kanunen ve dinen bir engel olup olmadığını sorguladık. Bu konuda bir engel olmadığını öğrenince de 'Bordo' ismini verdik. Soyadımızla da birleşince 'Bordo Maviş' oldu. Önceliğimiz Bordomuzu vatanına, milletine faydalı bir evlat olarak yetiştirmek. Eğer futbolculuk gibi bir yeteneği ileride olursa onu Trabzonspor'a hizmet ediyor olarak görmek hem eşimin hem de benim en büyük arzumuz. Bordo Maviş, Trabzonspor sevgisi ile büyüyecek.” şeklinde konuştu.

Evimiz TS Club gibi oldu

Eşi Ulaş Maviş'in koyu bir Trabzonspor taraftarı olduğunu söyleyen Burcu Maviş çocukları Bordo'nun şimdiden Trabzonspor'a aşina olmaya başladığını söyleyerek, “Eşimin Trabzonspor sevgisi oldukça fazladır. Şimdiden evimiz TS Club gibi oldu. Bordo, Trabzonspor marşları ile büyüyor. Trabzon'a ne eşim ne de ben hiç gitmedik ama çocuğumuz Trabzonspor ile büyüyor. Biz ailesi olarak Bordo'ya her türlü desteği vereceğiz. Eğer yeteneği varsa ve imkan da tanınırsa futbolcu olarak Trabzonspor'a hizmet eder. Yeteneği yoksa da çok iyi bir Trabzonspor taraftarı olacağına eminim.” dedi.

Kaynak: medyatrabzon.com / Engin Uzunoğlu

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >