Liselilerden korkutan mezuniyet kutlaması

​Liselilerden korkutan mezuniyet kutlaması
​Liselilerden korkutan mezuniyet kutlaması

Mezuniyetlerini kutladıklarını söyleyen gençler araçların camlarına çıktı, sahil yolunda tur atıp çevreye torpil attı, "drift" yaparak trafiği tehlikeye soktu.

Beşiktaş Ulus’taki bir özel okulun liseli son sınıf öğrencilerinin lüks araçlarla konvoy halinde trafiğe çıkarak mezuniyetlerini kutlaması, tehlikeli görüntülere sahne oldu. Ellerinde mezun oldukları okulun bayraklarıyla araçların camlarına çıkarak sahil yolunda tur atan gençler, şarkı ve marşlarla eğlendi.

Sahil boyunca lüks cip ve otomobillerle tur atan gençlerin, tehlikeye aldırış etmemeleri dikkat çekti. Yoldan geçen vatandaşlar da gençlerin tehlikeli mezuniyet sevincini izlerken şaşkınlık yaşadı.

Sahil boyunca kutlamaya devam eden gençler, eğlencenin dozunu bir süre sonra kaçırdı. Yolda seyreden araçlar ve kaldırımda insanlar yürüdüğü esnada gençlerin çevreye torpil atması vatandaşları korkuttu. Defalarca torpil atarak patlatan gençler, drift de yaparak trafiği çok kez tehlikeye düşürdü. Camdan sarkan bazı gençler ise seyir halinde özçekim yapması yürekleri ağza getirdi.

Polis konvoyu durdurdu

Bir süre sonra gelen ihbar üzerine konvoydaki 2 araç polis ekipleri tarafından durduruldu. Torpilin atıldığı araçları araştıran polis, herhangi bir bulguya rastlamayınca gençleri uyardı. Liselilerin, trafik polislerini aldırmadan yoluna devam etmeleri ise dikkatlerden kaçmadı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >