Polis 2 hafta önce esrarengiz bir şekilde kaybolan Fransız ailenin davasını çözemiyor

fransa
fransa

Fransa'da yaşayan dört kişilik ailenin iki hafta önce esrarengiz bir biçimde ortadan kaybolmasının ardından, Fransız polisi olayla ilgili cinayet soruşturması başlattı.

Fransa'da yaşayan dört kişilik bir ailenin esrarengiz bir biçimde ortadan kaybolmasının ardından, olayla ilgili olarak cinayet soruşturması başlatıldı. Evde bulunan kan izlerinden şüphelenen yetkililer, izlerin üç aile mensubunun DNA'sıyla eşleştiğini belirtti. Kaybolmalarından bu yana ailenin cep telefonları ve banka hesaplarında herhangi bir faaliyet olmadığı da kaydedildi.

BABA, BİR SÜRE ÖNCE DEPRESYON GEÇİRDİ
Konuyu gündeme taşıyan Fransız basını, babanın bir dönem depresyon geçirdiğini, oğlunun da psikolojik sorunları olduğunu belirtti.

''KAN İZLERİ SİLİNMEYE ÇALIŞILDI''
Olayla ilgili açıklama yapan Savcı Sennes merdivenlerin altında kan izleri olduğunu ve birinin bu izleri silmeye çalıştığını anlattı. Savcı Sennes, "Sanki evdeki yaşam, zamanda donmuş gibiydi" dedi.

Yatak örtülerinin çıkartıldığı, çarşafların içeride kurumaya bırakıldığı ve buzdolabındaki yiyeceklerin de bozulduğu kaydedildi.

Aileye ait iki otomobilin park halinde bulunduğu, ancak Sebastien'in aracının kayıp olduğu belirtildi.

ÖLÜM TEHDİDİNDE BULUNMAKTAN CEZA ALMIŞTI
Savcı, Sebastien'in 2013'te blogunda ölüm tehditlerinde bulunmaktan sosyal hizmet cezası aldığını da ifade etti.

Le Monde gazetesi Sebastien'in bir video oyununun forumuna "En çok neden nefret ediyorum? Yansımamdan. Beni en çok ne üzüyor? Hayatım" diye yazdığını bildirdi.

Sebastien'in Twitter'da da "Birisi gerçekten kafamın içinde neler olduğunu bilseydi, hiçbir ahlakı olmayan bir deli olduğumu düşünürdu" yazdığı kaydedildi.

Savcılık, cinayet, adam kaçırma ve hürriyeti tahdit soruşturması açıldığını belirtti.

EN SON 16 ŞUBAT'TA GÖRÜLDÜLER
50'li yaşlarındaki anne Brigitte ve baba Pascal ile, 21 yaşındaki oğulları Sebastien ve 18 yaşındaki kızları Charlotte son olarak 16 Şubat'ta görülmüşlerdi.

Ailenin kaybolduğunu yetkililere Brigitte Troaec'in kız kardeşi haber verdi.

(BBC Türkçe)



Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >