Şeref yoksunları bitmiyor: Dedesiyle akraba ziyaretine giden küçük engelli kıza taciz

engelli kıza taciz
engelli kıza taciz

Adana'da dedesiyle birlikte akraba ziyaretine giden 11 yaşındaki bedensel ve zihinsel engelli kız çocuğu, 20 yaşındaki E.A.'nın tacizine uğradı.

Adana'da bedensel ve zihinsel engelli 11 yaşındaki kız çocuğu S.C., dedesi ile birlikte gittikleri akraba ziyaretinde iddiaya göre yakınları 20 yaşındaki E.A.'nın tacizine uğradı. Eve dönen kız çocuğunun yaşadıklarını anlattığı annesi R.C.'nin şikayeti üzerine E.A. gözaltına alındı.

Tellidere Mahallesi'nde oturan R.C., eşi cezaevinde yattığı için bedensel ve zihinsel engelli kızı S.C.'yi rehabilite merkezine bırakıp, iş aramaya gitti. Öğle saatlerinde, dedesi S.C.'yi etüt merkezinden alıp, Sümer Mahallesi'nde oturan akrabasını ziyarete gitti. Dede yakınları ile sohbet ederken yakınları olan 20 yaşındaki E.A. da yanlarına geldi. İddiaya göre E.A., küçük kızı taciz etti. Bir süre sonra da dede ile torunu eve döndü.

KAYINPEDERİYLE KAVGA ETTİ

Yaşadıklarını dedesine anlatamayan engelli kız, durumu annesine söyledi. Kızının anlattıkları üzerine R.C., kayınpederi ile tartışmaya başladı. Tartışma sokağa taştı, olaya komşularda tanık oldu. R.C. polisi arayarak 'taciz' ihbarında bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri, öfkeli anneyi güçlükle sakinleştirdi. S.C.'nin yalan söylediğini ileri süren akrabaları ise genç kadına, "Sen akşama kadar erkeklerle geziyorsun, kızına sahip çıkmıyorsun. O adamlar öyle bir şey yapmaz" diye tepki gösterdi.

Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince dinlenen S.C.'nin verdiği bilgiler sonrasında E.A. gözaltına alındı. Polis olay ile ilgili soruşturmasını sürdürüyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >