Survivor tarihinde bir ilk: Açlığa dayanamadı, yarışmadan çekildi

Survivor 2017
Survivor 2017

Survivor'ın en büyük final adayı, açlığa dayanamayınca yarışmadan çekilmek istedi.

Survivor 2017'ye gönüllüler takımından katılan Eser West, açlığa dayanamayarak Survivor'dan kendi isteğiyle ayrıldı. "Kısmetse Olur" programıyla adını duyuran Eser West, ilk eleme konseyinde gönüllüler takımından elenme adayı olan dört isimden biriydi.
Eser West kimdir? 
Tam adı Francesc Eser West'dir. Asıl mesleği öğretmenlik olan West 1.88 boyunda. Kameramanlık, editörlük ve montaj yapan Eser West'in bir de prodüksiyon şirketi var.
Eser West kimdir? Tam adı Francesc Eser West'dir. Asıl mesleği öğretmenlik olan West 1.88 boyunda. Kameramanlık, editörlük ve montaj yapan Eser West'in bir de prodüksiyon şirketi var.
Youtube kanalı ile kendi programını yapıyor
Aynı zamanda youtube kanalı da bulunan West, burada kendi yaptığı videoları da yayınlıyor.
Youtube kanalı ile kendi programını yapıyor Aynı zamanda youtube kanalı da bulunan West, burada kendi yaptığı videoları da yayınlıyor.
Kısmetse Olur programına katıldı
West, son olarak Kısmetse Olur isimli evlilik programına katılarak adını geniş kitlelere duyurdu.
Kısmetse Olur programına katıldı West, son olarak Kısmetse Olur isimli evlilik programına katılarak adını geniş kitlelere duyurdu.
"Pek konuşmayı sevmiyorum"
West'in Survivor tanıtım videosundaki sloganı, "Konuşmak kolay ama o adaya adım attığın an her şey değişir" oldu. 

İkinci sloganı ise şöyleydi: "Ben Eser West, herkes çok iddialı ben mi? pek konuşmayı sevmiyorum."
"Pek konuşmayı sevmiyorum" West'in Survivor tanıtım videosundaki sloganı, "Konuşmak kolay ama o adaya adım attığın an her şey değişir" oldu. İkinci sloganı ise şöyleydi: "Ben Eser West, herkes çok iddialı ben mi? pek konuşmayı sevmiyorum."
Yeni bölümde veda edecek 
Survivor'ın 5.haftasında yapılan acil ada konseyinde Eser West'in açlığa dayanamayarak kendi isteğiyle yarışmadan ayrıldığı açıklandı. Eser West, yeni bölümde arkadaşlarıyla vedalaşacak.
Yeni bölümde veda edecek Survivor'ın 5.haftasında yapılan acil ada konseyinde Eser West'in açlığa dayanamayarak kendi isteğiyle yarışmadan ayrıldığı açıklandı. Eser West, yeni bölümde arkadaşlarıyla vedalaşacak.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >