Tıp dünyasında ilk: Çift suratlı bebek dünyaya geldi

Kangkang
Kangkang

Çin'de dünyaya gelen bebeğin doğumundan sonra yüzünü gören doktorlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Kangkang isimli bebek doğduğunda çok farklı görünüyordu bu yüzden ebeler, annenin bebeğini başta görmesine izin vermedi.

Çin'in Hunan eyaletinde dünyaya gelen bebek tıp dünyasını şoke etti. Doktorlar doğumdan sonra bebeğin yüzünü gördüklerinde şaşkınlıklarını gizleyemediler. Kangkang isimli bebek doğduğunda çok farklı görünüyordu ve ebeler, annenin bebeğini başta görmesine izin vermedi. Annenin uzun süren yalvarışları sonucunda bebeği annesinin kucağına verdiler.
Annenin uzun süren yalvarışları sonucunda bebeği annesinin kucağına verdiler. Anne, bebeğinin suratını gördüğünde şoka uğradı. Kangkang, Çin'in Hunan eyaletinde dünyaya geldi. Bebeğin suratında doğuştan yarıklar vardı. Suratı sanki iki taneymiş gibi gözüküyordu.

Kangkang'ın annesi Yi Xilian, What's On Xiamen'e “Başta çocuğumu görmeme izin vermediler. Eşime, çocuğumu bana getirmesi için yalvardım. Bebeği kucağıma vermeden önce bana üzülmememi söylediler. Bebeğimi gördüğümde bayıldım" diye konuştu.

Bebeği muayene eden doktorlar, Kangkang'ın son derece sağlıklı olduğunu söylediler. Ancak çocuğun suratındaki rahatsızlıkla doktorlar daha önce hiç karşılaşmamıştı.


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >