Ünlü model kendi canını hiçe sayarak gölete düşen çocukları kurtardı

Buz kırıldı 7 çocuk gölete düştü
Buz kırıldı 7 çocuk gölete düştü

Avustralyalı ünlü model Ethan Turnbull ve arkadaşı Bennett Jobas, göletin içine düşen yedi çocuğu kendi canlarını hiçe sayıp boğulmaktan kurtardı.

ABD'de yaşayan Avustralyalı model Ethan Turnbull ve arkadaşı Bennet Jobas, göletin üzerinde kaymaya gitti. Göletin bir bölümünde çöken buzdan düşen yedi çocuğu fark eden ikili, kendi hayatlarını riske atarak çocukları kurtarmayı başardı.

TAM 7 ÇOCUĞUN HAYATI KURTULDU
Yaşları on ve yedi arasında değişen yedi çocuk donmuş gölette selfie çektikleri sırada üzerinde bulundukları buz kırıldı ve çocuklar göletin içine düştü. Çocukları fark eden Trunbull ve arkadaşı, çocukların suda çırpındığını görünce hemen yardıma koştu. İkili 7 çocuğun hayatını kurtardı.

BUZDAN ÇIKARILAN SON 3 ÇOCUK BİLİNÇLERİNİ YİTİRDİ
Ethan Turnbull, yaptığı açıklamada çocukların suyun içinde çırpındıklarını görünce arkadaşı ile beraber çocuklara doğru gittiklerini ve ilk çocuğun üzerine atladığını, kendisinin sudan çıkardığı çocukları arkadaşına doğru fırlattığını arkadaşının da çocukları güvenli bir yere çıkardığını söyledi. Model, sudan çıkardığı son üç çocuğun soğuktan dolayı bilinçlerini tamamen kaybettiklerini söyledi.

MODEL VE ARKADAŞI YETİŞMESE ÇOCUKLARIN HEPSİ ÖLECEKMİŞ
Sudan çıkarılan çocuklar hastanede tedavi altına alınırken, Turnbull, arkadaşı ile zamanında yetişmemiş olsalardı çocukların kısa süre içinde su altından çıkamayacaklarını ve donarak öleceklerini söyledi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >