Bahçeli: 'Hero' tişörtü giyen namertler kazanamayacaktır

Bahçeli: 'Hero' tişörtü giyen namertler kazanamayacaktır
Bahçeli: 'Hero' tişörtü giyen namertler kazanamayacaktır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Hero' tişörtü giyen namertler kazanamayacaktır. İman ihaneti her zaman yenmiştir. Sadakat satılmışlığı her zaman rezil etmiştir. Türklükle uğraşan, Türk milletine tezgah kuran kim varsa, sonunda kaybetmeye mahkum olmuştur." dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, basın toplantısı düzenleyerek gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin açıklamalarında öne çıkan başlıklar şöyle:

"Türkiye'nin çok cepheden önü kesilmek istenmektedir. Tunceli'de şehit edilen Necmettin Yılmaz öğretmenimizin katili ile, Ömer Halisdemir'i ve 250 vatan evladını şehit eden canilerle mücadele sürmektedir. 'Hero' tişörtü giyen namertler kazanamayacaktır. İman ihaneti her zaman yenmiştir. Sadakat satılmışlığı her zaman rezil etmiştir. Türklükle uğraşan, Türk milletine tezgah kuran kim varsa, sonunda kaybetmeye mahkum olmuştur."

"İsrail, insan haklarını çiğnemiştir"

"İsrail'in Filistin'li Müslümanlara yönelik tahammülsüz ve tahakkümcü yaklaşımı son günlerin en sıcak en can yakan konusudur. İsrail, büyük bir vicdan suçuna imza atmıştır. Mescid-i Aksa'ya çıkan yollarda, Kudüs'ün farklı noktalarında Filistinli kardeşlerimize canice ateş açılmıştır. Siyonizm bir kez daha Kudüs'te vahşi bir komplonun hazırlayıcısı olmuştur. Bunu yaparken de yüce dinimizin kutsallarına zarar vermekten geri durmamıştır. Mescid-i Aksa'nın kısıtlamalara maruz kalması İsrail'in karanlık niyetini bir kez daha gözler önüne sermiştir. Düşmanca muamele sadece Müslümanların değil, aslında tüm insanlığın nezdinde nefretle yankı bulmalıdır. İsrail, insan haklarını çiğnemiştir, bu konuda sicili oldukça kabarıktır. İsrail'in yöntemi terörden farksızdır."

"Bu artist ve aktivist makyajlı işbirlikçiler neye ve kime hizmetle görevlidirler"

"Türk milleti efendilik taslayanları, parmak sallayanları her zaman, her zeminde şaşkına çevirecektir. Haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşayacağız. Bağımsızlıktan mahrum bir milletin uşaklık mevkiinden yukarı çıkması düşünülemeyecektir. Almanya ile gerilen ilişkileri bu çerçevede ele almak isabetli olacaktır. Büyükada'da gözaltına alınan daha sonra tutuklanan sözde aktivistler arasında bir Alman vatandaşının da bulunuyor olması, Türkiye-Almanya ilişkilerinde bir dedik daha açmıştır. Acaba bunların Büyükada'da ne işi vardır? Toplanacak başka yer mi bulamamışlardır? Türkiye, yol geçen hanı mıdır? Bu artist ve aktivist makyajlı işbirlikçiler neye ve kime hizmetle görevlidirler. Almanya niye bu kadar asabidir? Hangi ilişki ağlarının açığa çıkmasından endişe duymaktadır. Madem ki Alman vatandaşının tutuklanmasından rahatızdır, o halde Türkiye'nin rahatsızlığı niye dikkate alınmamaktadır. Alman Bakan boyunu aşan laflar etmiştir. Yatırımlarının engellenmesi ile ilgili beyanet vermiştir. Bu Bakan sabır göstermese kaç yazacaktır. Almanya bugüne kadar terör örgütlerine kucak açmıştır."

"Yunanistan Cumhurbaşkanı'nın Ege'deki adalara ziyareti kışkırtıcıdır"

"Dün Lozan Antlaşması'nın 94. yıldönümünü idrak ettik. Lozan siyasi ve diplomatik zaferdir. Sevr yırtılmış, masada püskürtülmüştür. Türkiye Cumhuriyeti imkansızlıklar içinde kurulmuştur. Lozan'ın yıldönümüne tesadüf eden süreçte Yunanistan Cumhurbaşkanı'nın Ege'deki adalara ziyareti kışkırtıcıdır. 15 Ege Adası haksız ve hukuksuz şekilde işgal edilmiştir. Karşılıksız bırakılmamalı, Ege'nin istilasına müsamaha gösterilmemelidir. Yunanistan'ın komşuluk hukukuna uymayan tavrını kınıyorum. Sabrımızı sınamasınlar. Tekrar denize dökülmek isteyen varsa, seve seve döker, kovalanmak isteyen varsa, kaçtıkları yere kadar kovalarız."

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >