4 yaşında kanserden hayatını kaybeden "Mucize çocuk" gözlerini açtı ve şu 3 kelimeyi söyledi

Nolan
Nolan

Tedavisi mümkün olmayan bir kanser türü teşhisi konulan 4 yaşındaki çocuk, gözlerini son kez açtı ve yalnızca "3 kelime" söyledi.

Üç yaşında burun tıkanıklığı şikayetiyle hastaneye götürülen Nolan'ın çaresiz hastalığı, bütün hayatını elinden aldı.

Ruth ve Jonathan Scully çiftinin çocukları Nolan’a, nadir görülen ve tedavisi mümkün olmayan bir kanser türü olan "Rabdomiyosarkom" teşhisi koyuldu.

18 ay boyunca hastalığıyla mücadele eden Nolan, geçtiğimiz şubat ayında hastalığına yenik düştü. Dört yaşına giren Nolan, annesinin kollarında son nefesini verdi.

NolanStrong hesabından da takip edebilirsiniz.

Anne, anılarını sosyal medyadan paylaştı

                                    Nolan’ın annesi Ruth Scully, oğlunun bu zorlu hastalıkla verdiği mücadeleye dair anılarını Facebook’ta paylaştı.

Nolan’ın doktorları, çocuğun ilerleyen ölümcül hastalığının tedavisinin mümkün olmadığını düşünüyorlardı. Yapabilecekleri tek şey, çocuğun son günlerini huzur içinde geçirmesini sağlamaktı.


Son kez hastaneye giden Ruth Scully, oğluyla arasında geçen ve herkesi hüzünlendiren bir diyaloğu Facebook’ta paylaştı.
Anne, anılarını sosyal medyadan paylaştı Nolan’ın annesi Ruth Scully, oğlunun bu zorlu hastalıkla verdiği mücadeleye dair anılarını Facebook’ta paylaştı. Nolan’ın doktorları, çocuğun ilerleyen ölümcül hastalığının tedavisinin mümkün olmadığını düşünüyorlardı. Yapabilecekleri tek şey, çocuğun son günlerini huzur içinde geçirmesini sağlamaktı. Son kez hastaneye giden Ruth Scully, oğluyla arasında geçen ve herkesi hüzünlendiren bir diyaloğu Facebook’ta paylaştı.
"Hiç yılmadı"

                                    "Yanına oturdum ve başımı başına yasladım" diyen anne, oğlunun zor nefes aldığını; ancak yılmadığını söylüyor.
"Hiç yılmadı" "Yanına oturdum ve başımı başına yasladım" diyen anne, oğlunun zor nefes aldığını; ancak yılmadığını söylüyor.
"Seni artık cennette koruyacağım"

                                    Nolan'ın annesi, "Benim görevim seni korumaktı, sen, artık koruyamıyorum; bundan sonra seni cennette koruyacağım sözleriyle avuttum" diyor.
"Seni artık cennette koruyacağım" Nolan'ın annesi, "Benim görevim seni korumaktı, sen, artık koruyamıyorum; bundan sonra seni cennette koruyacağım sözleriyle avuttum" diyor.
"Ben orada Hunter, Brylee ve Henry’yle oynayacağım"

                                    Anne sözlerine şöyle devam ediyor: "Bana teşekkür etti ve 'Ben orada Hunter, Brylee ve Henry’yle oynayacağım!' dedi."
"Ben orada Hunter, Brylee ve Henry’yle oynayacağım" Anne sözlerine şöyle devam ediyor: "Bana teşekkür etti ve 'Ben orada Hunter, Brylee ve Henry’yle oynayacağım!' dedi."
Annesi duştayken gözlerini yumdu

                                    Akşam 9 civarında Youtube’da beraber çizgi film izlediklerini söyleyen anne, şöyle devam etti: "Nolan’dan duş alıp gelmek için izin istedim. Çünkü annesinin her daim elini tutmasını ve yanından ayrılmamasını istiyordu.


Bana, 'Tamam anne. Sen gelene kadar yanımda Chris amcam dursun' dedi.


Banyoya girmeden hemen önce oğluma, 'Hemen geliyorum bir tanem. Çabucak duş alacağım' dedim. Gülümsedi ve ben de duşa girdim. Ben kapıyı kapatır kapatmaz oğlum da gözlerini kapatmış ve bir daha uyanmamak üzere uyku dalmış."
Annesi duştayken gözlerini yumdu Akşam 9 civarında Youtube’da beraber çizgi film izlediklerini söyleyen anne, şöyle devam etti: "Nolan’dan duş alıp gelmek için izin istedim. Çünkü annesinin her daim elini tutmasını ve yanından ayrılmamasını istiyordu. Bana, 'Tamam anne. Sen gelene kadar yanımda Chris amcam dursun' dedi. Banyoya girmeden hemen önce oğluma, 'Hemen geliyorum bir tanem. Çabucak duş alacağım' dedim. Gülümsedi ve ben de duşa girdim. Ben kapıyı kapatır kapatmaz oğlum da gözlerini kapatmış ve bir daha uyanmamak üzere uyku dalmış."
"Sen benim güneşimsin"

                                    Anne sözlerine şöyle devam ediyor: "Banyonun kapısını açar açmaz oğlumun etrafında telaşla hareket eden hastane çalışanlarını gördüm ve gözlerimden yaşlar süzülmeye başladı. Bana, 'Ruth, oğlun derin uykuya daldı. Artık acı çekmeyecek' dendi. Hemen oğlumun yatağının üstüne çıktım. Ellerimi suratına koydum. O anda hayatım boyunca unutamayacağım bir mucize gerçekleşti.Meleğim nefes aldı, gözlerini açtı, gülümsedi ve bana ‘Seni seviyorum anneciğim’ deyip 11:54’te gözlerini sonsuza dek kapattı. Oğlumun kulağına ‘You are my sunshine’ şarkısını söyledim.
"Sen benim güneşimsin" Anne sözlerine şöyle devam ediyor: "Banyonun kapısını açar açmaz oğlumun etrafında telaşla hareket eden hastane çalışanlarını gördüm ve gözlerimden yaşlar süzülmeye başladı. Bana, 'Ruth, oğlun derin uykuya daldı. Artık acı çekmeyecek' dendi. Hemen oğlumun yatağının üstüne çıktım. Ellerimi suratına koydum. O anda hayatım boyunca unutamayacağım bir mucize gerçekleşti.Meleğim nefes aldı, gözlerini açtı, gülümsedi ve bana ‘Seni seviyorum anneciğim’ deyip 11:54’te gözlerini sonsuza dek kapattı. Oğlumun kulağına ‘You are my sunshine’ şarkısını söyledim.
"Seni seviyorum anneciğim"

                                    Küçük çocuğun hayata gözlerini yumduğu düşünülürken, o son bir kez gücünü toplayıp annesine onu ne kadar çok sevdiğini söyler.
"Seni seviyorum anneciğim" Küçük çocuğun hayata gözlerini yumduğu düşünülürken, o son bir kez gücünü toplayıp annesine onu ne kadar çok sevdiğini söyler.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >