69 yıllık evli çift, 40 dakika arayla vefat etti

Terasa ve Isaac Vatkin.
Terasa ve Isaac Vatkin.

Terasa ve Isaac Vatkin çifti kırk dakika arayla hayata gözlerini yumdu.

69 yıl önce dünya evine giren ABD’li çift, aynı gün 40 dakika arayla vefat etti.

Bir an olsun ayrılmadılar
69 yıl önce büyük bir aşkla evlenen Terasa ve Isaac Vatkin bir ömür boyu aynı yastığa baş koydu. Geçtiğimiz cumartesi günü 89 yaşındaki Terasa Vatkin yaşama gözlerini yumdu. 91 yaşındaki Isaac Vatkin ise o sırada hayat arkadaşının elini tutuyordu. Eşinin ölümü nedeniyle derin bir üzüntü yaşayan yaşlı adam bu olayın üzerinden 40 dakika geçmesinin ardından vefat etti. 

  
Büyük bir aşk öyküsüPeş peşe büyük bir acıyla karşılaşan çiftin kızları Clara Gesklin, “Birbirlerine olan sevgileri çok güçlüydü, birbirleri olmadan yaşamadılar” dedi. 
  
(Kaynak: Daily Herald Gazetesi)
Bir an olsun ayrılmadılar 69 yıl önce büyük bir aşkla evlenen Terasa ve Isaac Vatkin bir ömür boyu aynı yastığa baş koydu. Geçtiğimiz cumartesi günü 89 yaşındaki Terasa Vatkin yaşama gözlerini yumdu. 91 yaşındaki Isaac Vatkin ise o sırada hayat arkadaşının elini tutuyordu. Eşinin ölümü nedeniyle derin bir üzüntü yaşayan yaşlı adam bu olayın üzerinden 40 dakika geçmesinin ardından vefat etti. Büyük bir aşk öyküsüPeş peşe büyük bir acıyla karşılaşan çiftin kızları Clara Gesklin, “Birbirlerine olan sevgileri çok güçlüydü, birbirleri olmadan yaşamadılar” dedi. (Kaynak: Daily Herald Gazetesi)
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >