Acıyı insanın böğrüne işleyen senaryolarıyla Emrah dizileri ve etkileri

Acıyı böğüre böğüre işleyen senaryolarıyla Emrah dizileri ve kitlede etkisi​
Acıyı böğüre böğüre işleyen senaryolarıyla Emrah dizileri ve kitlede etkisi​

Küçük Emrah adıyla yıllarca beyaz perdeyi işgal eden Emrah Erdoğan artık bu taktiği kara kutu için kullanıyor.

Küçük Emrah adıyla hayatlarımıza girip '80'li yıllardaki çocuk oyuncu eksiğini kapatan Emrah Erdoğan, sonraki süreçte televizyon dizileri daha çok ilgi çekmeye başlayınca televizyon işlerine yönelmiş fakat acıların çocuğu hikayesini burada pek yedirememişti.

Ne yapmalı ne etmeli derken; ağa ve zengin iş adamı rolleri Emrah beyimize uygun bulundu ve bu diziler ile karşımıza çıkmaya başladı.

Her projesi tuttu gibi bir algı birçok izleyici de var olsa da aslına bakarsanız tutan projesi bir elin parmaklarını geçmiyor.

Tutunamayanlar
Tutunamayanlar
Gündüzün Karanlığı

                                    
                                    
                                    Emrah'ın artık çocukluktan çıkıp yetişkin birer birey olmaya başladığı dönemde ne yapsak da bu çocuğun hitini kaybetmesek düşüncesiyle hazırlanmış olduğu kan davası hikayesinden belli olan dizimizdir.
Gündüzün Karanlığı Emrah'ın artık çocukluktan çıkıp yetişkin birer birey olmaya başladığı dönemde ne yapsak da bu çocuğun hitini kaybetmesek düşüncesiyle hazırlanmış olduğu kan davası hikayesinden belli olan dizimizdir.
Yalnız Güneş Şahitti

                                    
                                    
                                    Eminiz birçoğunuz ismini bile ilk kez duydunuz. O kadar var ile yok arasında bir diziydi. Emrah'ın aynı dönemlerde müzik içinde de kendisini farklı bir yere koyma dönemiydi.
Yalnız Güneş Şahitti Eminiz birçoğunuz ismini bile ilk kez duydunuz. O kadar var ile yok arasında bir diziydi. Emrah'ın aynı dönemlerde müzik içinde de kendisini farklı bir yere koyma dönemiydi.
Oğlum İçin

                                    
                                    
                                    Emrah'ın acılı zengin bir ağa babasını oynadığı bu dizimizde reyting garanti olsun diye sinemamızın sultanlarından Fatma Girik'e de yer verilmişti ne yazık acılı ve oğlu için her şeyi yapabilecek gözü dönmüş bir baba hikayesi izleyiciyi cezbetmedi.
Oğlum İçin Emrah'ın acılı zengin bir ağa babasını oynadığı bu dizimizde reyting garanti olsun diye sinemamızın sultanlarından Fatma Girik'e de yer verilmişti ne yazık acılı ve oğlu için her şeyi yapabilecek gözü dönmüş bir baba hikayesi izleyiciyi cezbetmedi.
Tutunanlar
Tutunanlar
Kınalı Kar

                                    
                                    
                                    Üzerine hiçbir Emrah dizisinin çıkamadığı bir dizidir. Alper Kul'un saçlı ve kötü bir karakter ile karşımıza çıktığı dizi birçok karakteriyle de çok sevilmişti.
Kınalı Kar Üzerine hiçbir Emrah dizisinin çıkamadığı bir dizidir. Alper Kul'un saçlı ve kötü bir karakter ile karşımıza çıktığı dizi birçok karakteriyle de çok sevilmişti.
Büyük Yalan

                                    
                                    Emrah'ın Kınalı Kar sonrası tutan tek projesiydi kendisi. Aslına bakarsanız bir yerde güçlü bir aile teması çizilmesi de dizinin beğenilmesinde etkili olmuştu.
Büyük Yalan Emrah'ın Kınalı Kar sonrası tutan tek projesiydi kendisi. Aslına bakarsanız bir yerde güçlü bir aile teması çizilmesi de dizinin beğenilmesinde etkili olmuştu.
Aşk ve Mavi

                                    
                                    
                                    Yıllar sonra ekrana gelen ve hanım, konak, ağa ilişkilerini komik bir dille anlatan bu dizi uzun yıllar ekranda var olmayan Emrah için iyi bir geri dönüş oldu ve aralarda yer alıp varlığı bile okunmayan dizilerin oluşturduğu ölü toprağı silip atmış oldu.
Aşk ve Mavi Yıllar sonra ekrana gelen ve hanım, konak, ağa ilişkilerini komik bir dille anlatan bu dizi uzun yıllar ekranda var olmayan Emrah için iyi bir geri dönüş oldu ve aralarda yer alıp varlığı bile okunmayan dizilerin oluşturduğu ölü toprağı silip atmış oldu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >