Acun Ilıcalı Serhat Akın'ın sakatlık durumu hakkında açıklama yaptı

Acun Ilıcalı
Acun Ilıcalı

Acun Ilıcalı Survivor 2017 yarışmasında geçtiğimiz günlerde ciddi bir şekilde sakatlanan Serhat Akın'ın sağlık durumu hakkında açıklamada bulundu.

Survivor'da ünlüler ile gönüllülerin karşı karşıya geldiği dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kazandı. Gönüllüler takımın oynadığı bireysel dokunulmazlık oyununu ise Eser West kazandı. Survivor'un dördüncü haftasında ikinci kez eleme konseyi yapmak zorunda kalan gönüllüler takımında adı en çok yazılan Gökhan ile Eser'in isminin verdiği Elif elemeye kaldı. Böylece veda konseyine kalan eleme adaylarından Erdi, Fatih, Sadin, Gökhan ve Elif'den en az SMS oyunu alan Survivor'dan elenecek. Serhat Akın'ın sağlık durumu nasıl? sorusunun yanıtını ise Acun Ilıcalı cevapladı. Ilıcalı, Serhat'a MR çekildiğini ve tedavisinin devam ettiğini açıkladı.

Serhat Akın'ın sağlık durumu

Serhat Akın talihsiz bir sakatlık yaşamış ve 'arka adelem' koptu diyerek acı içinde yere yığılmıştı. Akın ilk doktor müdahalesinin ardından hastaneye kaldırımıştı. Acun Ilıcalı ada konseyinin başında yaptığı açıklamada Serhat'ın sağlık durumu hakkında şöyle konuştu: "Bugünü hastanede geçirdi ve MR çekildi. Durumu inceleniyor, kesin bir şey yok. Yarın kesinleşecek. Türkiye'deki doktorlarla da görüşülüyor. Sağlık durumuyla ilgili net bilgiyi yarın vereceğiz."

Cuma günü ise oyun başında rahatsızlanan Çılgın Sedat'ın enfeksiyon kaptığı belli olmuştu.


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >