Agatha Christie romanı dizi oluyor

​Agatha Christie romanı dizi oluyor
​Agatha Christie romanı dizi oluyor

‘Polisiye romanın kraliçesi’ Agatha Christie’nin "Şahidin Gözleri" kitabı TV dizisine uyarlanıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Catherine Keener, Matthew Goode, Ella Purnell ve Ed Westwick yer alacak.

Agatha Christie’nin 1958 yılında yazdığı "Şahidin Gözleri" romanı dizi oluyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Catherine Keener, Matthew Goode, Ella Purnell ve Ed Westwick yer alacak.

Kitabın konusu:

Christie’nin romanları arasında kendisinin de en sevdiği ‘Ordeal of Innocence’ zengin hayırsever Rachel Argyll’in cinayeti konu ediliyor. Cinayet, Argyll malikanesinde işleniyor. Argyll’in evlatlık oğlu Jack, masum olduğunu ileri sürse de cinayetten tutuklanıyor.

Jack’in hapishanede ölümüne kadar konuşmayan Dr. Arthur Calgary, daha sonra verdiği ifadede, Jack’in olay anında Argyll’in malikanesinde olmadığını destekleyen bir ifade veriyor. Jack’in masum olduğunu anlayan Argyll ailesi, katilin hala aralarında olduğunu düşünmeye başlıyor. Acaba katil kim sorusu aileyi meşgul ediyor."Şahidin Gözleri", Christie’nin diziye uyarlanan ilk kitabı olacak.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >