Alişan: "Cumhurbaşkanımıza verdiğim sözü tuttum"

​Alişan: "Cumhurbaşkanımıza verdiğim sözü tuttum"
​Alişan: "Cumhurbaşkanımıza verdiğim sözü tuttum"

Ünlü şarkıcı Alişan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a verdiği "evlilik" sözünü tuttuğunu söyledi.

Ünlü şarkıcı Alişan, bir gazeteye verdiği röportajında özel hayatıyla ilgili bazı soruları yanıtladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a verdiği "6 ay içerisinde" evlenme sözü hatırlatılan ünlü şarkıcı "verdiği bu sözü tuttuğunu" söyledi.

Erdoğan'a olan ilgi ve desteğini her defasında belirten ve belli eden Alişan, ilk kez özel hayatıyla ilgili olarak konuşmuş odu.

Verdiği demeçte hayatında biri olduğunu itiraf eden ünlü şarkıcı şu sözlere yer verdi: "Görüştüğüm biri var ama şu anda ismini söyleyemem. İlişkimiz çok güzel bir şekilde devam ediyor. Aynı şekilde giderse, en kısa zamanda mutluluğumu paylaşacağım inşallah. Belki tanırsınız; herkes tanımıyordur ama tanıyanlar vardır. Biz birbirimizi yeni yeni tanıyoruz ve her şey çok güzel gidiyor. Bu evreyi geçersek, en çok istediğim şey evlenmek... Mutlu sona ulaşacağım inşallah"

"CUMHURBAŞKANIMIZA VERDİĞİM SÖZÜ TUTTUM"

Kendisine Cumhurbaşkanı Erdoğan'a verdiği söz hatırlatılan ünlü şarkıcı sözlerine şöyle devam etti:
"Verdiğim sözün tarihi Nisan ayında doluyordu. Evlenmesem de, verdiğim sözü tuttum ve birini buldum. Yarı yarıya sözümü tutmuş oldum."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın düğününe gelmesini çok istediğini belirten Alişan; "En büyük hayalim bu" diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisine bu konuda söz verdiğini de belirtti.

Alişan ayrıca ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'e olan hayranlığını da dile getirerek: "İbrahim Tatlıses'in düğünümde şarkı söylemesini hayal ediyorum çünkü kendisi benim idolüm" dedi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >