Antonio Banderas'tan Donald Trump eleştirisi

genel
genel

İspanyol yapımcı, yönetmen ve aktör Antonio Banderas, "ABD'de İspanyol değerlerinin referansı" olma ödülünü aldıktan sonra ABD Başkan Donald Trump'ı ve yeni Washington yönetimi eleştirdi.

İspanyol yapımcı, yönetmen ve aktör Antonio Banderas'a, "ABD'de İspanyol değerlerinin referansı" olmasından ötürü ülkesinde ödül verildi.

Alcala Üniversitesine bağlı "Camino Real del Instituto Franklin" adlı kurum tarafından organize edilen törende, Banderas'a ödülünü İspanya Kralı 6. Felipe verdi.

Antonio Banderas, törenden sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, ABD'de Başkan Donald Trump'ı ve yeni Washington yönetimi eleştirdi. Banderas, "ABD'de İspanyol olmak maalesef şimdi daha zor. Meksika'ya yapmak istedikleri duvardan çok daha fazlasını örüyorlar. Bunlar sanal duvarlar. Bu yönetimden çıkan hiçbir pozitif adım yok. Gerçek bu" dedi.

Banderas "Yeğenlerimden biri Güney California Üniversitesinde 5 yıl okudu. Şimdi yüksek lisansını tamamlamak için dönmeye çalışıyor ama birçok zorluk çıkarıyorlar" diye konuştu


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >