"Cami avlusundan sıcak yuvalara sadece bebekleri mi alıyorlar öğretmenim​​?"

Son günlerin en popüler konularından çocuğa şiddet ve istismarı konu edinen "Anne" dizisi gözyaşlarına boğdu.

"Cami avlusundan sıcacık bir yuvaya beni de alırlar değil mi öğretmenim; yoksa sadece bebeklerimi alıyorlar?" Melek'in sözleriyle akıllara kazınan anne dizisinin ilk bölümü dün yayınlandı.

Başrollerinde Vahide Perçim, Cansu Dere ve Beren Gökyıldız'ın yer aldığı 'Anne' dizisi, dün akşam Star TV ekranlarında izleyiciyle buluştu. İlk bölümüyle büyük ilgi gören dizi, kadrosu kadar konusu ve oyunculuk performanslarıyla da adından söz ettirdi.

Melek izleyiciyi ekrana kilitledi

                                    
                                    
                                    
                                    Çocuk şiddeti ve istismarını konu alan Anne dizisinin ilk bölümünde, çocuk oyuncu Beren Gökyıldız'ın başarılı performansı izleyicileri etkiledi. Annesi Şule'nin erkek arkadaşı Cengiz'e olan bağımlılığı yüzünden Melek'in gördüğü  fiziksel ve psikolojik şiddete ses çıkarmamasının yanı sıra, Melek'in ağlama sahneleri izleyiciyi ekrana kilitledi.
Melek izleyiciyi ekrana kilitledi Çocuk şiddeti ve istismarını konu alan Anne dizisinin ilk bölümünde, çocuk oyuncu Beren Gökyıldız'ın başarılı performansı izleyicileri etkiledi. Annesi Şule'nin erkek arkadaşı Cengiz'e olan bağımlılığı yüzünden Melek'in gördüğü fiziksel ve psikolojik şiddete ses çıkarmamasının yanı sıra, Melek'in ağlama sahneleri izleyiciyi ekrana kilitledi.
Dizi karakterleri

                                    
                                    
                                    
                                    Dizide henüz 5 yaşındayken annesi tarafından terk edilen Zeynep karakterini Cansu Dere, hapse düştükten sonra Zeynep'i bir başkasına emanet eden annesini Vahide Perçin ve Zeynep öğretmenin şiddete ve istismara uğrayan öğrencisi Melek'i ise çocuk oyuncu Beren Gökyıldız canlandırıyor. Aynı zamanda Melek'in annesi Şule karakterine Gonca Vuslateri, erkek arkadaşı Cengiz'e ise Berkay Ateş canlandırıyor.
Dizi karakterleri Dizide henüz 5 yaşındayken annesi tarafından terk edilen Zeynep karakterini Cansu Dere, hapse düştükten sonra Zeynep'i bir başkasına emanet eden annesini Vahide Perçin ve Zeynep öğretmenin şiddete ve istismara uğrayan öğrencisi Melek'i ise çocuk oyuncu Beren Gökyıldız canlandırıyor. Aynı zamanda Melek'in annesi Şule karakterine Gonca Vuslateri, erkek arkadaşı Cengiz'e ise Berkay Ateş canlandırıyor.
"Sevdiğim şeyler defteri"

                                    
                                    
                                    
                                    Melek'in sevdiğim şeyler defterinde yazan 'Sabundan baloncuk yapmak, yokuşta yuvarlanan top, sandalyede dönmek, yazın yağmur yağması, erimiş dondurma' gibi notların yanı sıra, Melek'in "Hep iyi şeyler düşün, kötü şeyleri kafanda tutma" sözleri, izleyiciyi göz yaşlarına boğdu.
"Sevdiğim şeyler defteri" Melek'in sevdiğim şeyler defterinde yazan 'Sabundan baloncuk yapmak, yokuşta yuvarlanan top, sandalyede dönmek, yazın yağmur yağması, erimiş dondurma' gibi notların yanı sıra, Melek'in "Hep iyi şeyler düşün, kötü şeyleri kafanda tutma" sözleri, izleyiciyi göz yaşlarına boğdu.

                                    
                                    
                                    
                                    Hayat, Melek'in sevdiği şeyler defterine yazdığı yokuşta top yuvarlamak fikri kadar masum olsa...
Hayat, Melek'in sevdiği şeyler defterine yazdığı yokuşta top yuvarlamak fikri kadar masum olsa...
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >