Çevirdiği yanlış numara ile hayatı değişti!

Lalita Ben
Lalita Ben

O, kendi hikayesinin kahramanı... Yanlış çevirdiği telefon numarası ile bütün hayatını değişti!

Hindistan'da kuzeninin yüzüne 2012 yılında kezzap attığı 26 yaşındaki Lalita Ben Bansi, aradığı aşkı yanlışlıkla aradığı Ravi Shankar Singh'de buldu.

O, kendi hikayesinin kahramanı!

                                    
                                    Hindistan'da yaşayan kadın, kendi Bollywood hikayesinin kahramanı oldu. Uttar Pradeş Eyaleti'ne bağlı Azamgarh kentinde yaşayan 26 yaşındaki Lalita Ben Bansi, 2012 yılında bir tartışma sonucu kuzeninin kezzaplı saldırısına uğradı
O, kendi hikayesinin kahramanı! Hindistan'da yaşayan kadın, kendi Bollywood hikayesinin kahramanı oldu. Uttar Pradeş Eyaleti'ne bağlı Azamgarh kentinde yaşayan 26 yaşındaki Lalita Ben Bansi, 2012 yılında bir tartışma sonucu kuzeninin kezzaplı saldırısına uğradı
Her şey bir tesadüf

                                    
                                    Hikayesinin yerel basında duyulması üzerine, Saahas adlı sivil toplum kuruluşunun düzenlediği yardım kampanyası sayesinde yüzünden 17 kez ameliyat geçirerek hayata tutunan Bansi, hayatının aşkını da bir tesadüf eseri buldu.
Her şey bir tesadüf Hikayesinin yerel basında duyulması üzerine, Saahas adlı sivil toplum kuruluşunun düzenlediği yardım kampanyası sayesinde yüzünden 17 kez ameliyat geçirerek hayata tutunan Bansi, hayatının aşkını da bir tesadüf eseri buldu.
Yanlışlıkla çevirdiği numara hayatını değiştirdi

                                    
                                    Genç kadın başka bir yer ararken yanlışlıkla çevirdiği numara sayesinde 27 yaşındaki Rahul Kumar ile tanıştı.
Yanlışlıkla çevirdiği numara hayatını değiştirdi Genç kadın başka bir yer ararken yanlışlıkla çevirdiği numara sayesinde 27 yaşındaki Rahul Kumar ile tanıştı.
Genç adam aşkından vazgeçmedi

                                    
                                    Birbirine aşık olan çift, evlenme kararı aldı.Kumar, Bansi hakkındaki gerçeği öğrendikten sonra aşkından vazgeçmedi. İkilinin düğününe, Bansi için düzenlenen yardım kampanyasına katılan birçok Bollywood yıldızı da geldi.
Genç adam aşkından vazgeçmedi Birbirine aşık olan çift, evlenme kararı aldı.Kumar, Bansi hakkındaki gerçeği öğrendikten sonra aşkından vazgeçmedi. İkilinin düğününe, Bansi için düzenlenen yardım kampanyasına katılan birçok Bollywood yıldızı da geldi.
"Bu saldırıdan sonra evleneceğimi düşünmedim"

                                    
                                    Bansi, “Bu saldırıya uğradıktan sonra evlenebileceğimi düşünemezdim. Bir yanlış numara hayatımı değiştirdi” ifadesini kullandı.
"Bu saldırıdan sonra evleneceğimi düşünmedim" Bansi, “Bu saldırıya uğradıktan sonra evlenebileceğimi düşünemezdim. Bir yanlış numara hayatımı değiştirdi” ifadesini kullandı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >