Divayı yılan soktu! İşte Bülent Ersoy'un son durumu

Bülent Ersoy
Bülent Ersoy

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy'u yılan soktu!

Yeni programının çekimleri için Hindistan'da bulunan Bülent Ersoy'u yılan soktu. Çığlık atarak yardım isteyen Bülent Ersoy'un imdadına çalışanlar yetişti.

Çekimler için Hindistan'daydı!
"Dünya Güzellerim" isimli program için Hindistan'da bulunan Bülent Ersoy, 46 derece sıcaklıkta çekimler sırasında yorgun düşünce dinlenmek için çimenlere uzanınca olanlar oldu.
Çekimler için Hindistan'daydı! "Dünya Güzellerim" isimli program için Hindistan'da bulunan Bülent Ersoy, 46 derece sıcaklıkta çekimler sırasında yorgun düşünce dinlenmek için çimenlere uzanınca olanlar oldu.
Çimlerde dinlenirken yılanın saldırısına uğradı
Ünlü sanatçı çimlerde dinlendiği sırada bir yılanın saldırısına uğradı. Çığlıklarını duyup yardıma koşan set çalışanları, yılanı yakalayıp öldürdü.
Çimlerde dinlenirken yılanın saldırısına uğradı Ünlü sanatçı çimlerde dinlendiği sırada bir yılanın saldırısına uğradı. Çığlıklarını duyup yardıma koşan set çalışanları, yılanı yakalayıp öldürdü.
Hastaneye kaldırıldı!
Sol bacağında şişkinlik ve kızarıklık oluşan Bülent Ersoy, set doktorunun yaptığı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.
Hastaneye kaldırıldı! Sol bacağında şişkinlik ve kızarıklık oluşan Bülent Ersoy, set doktorunun yaptığı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >