"Dünyanın kalbi durmasın" Yarın akşam tüm ışıklar 1 saat sönecek

Dünya saati
Dünya saati

Topkapı Sarayı, Dolmabahçe Sarayı, Süleymaniye Camii ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü gibi birçok yapının ışıkları yarın akşam 1 saatliğine kapatılacak.

25 Mart, 20:30
İlk defa 2007 yılında Avustralya'nın Sidney kentinde gerçekleştirilen Dünya Saati etkinliğine geçen yıl 178 bölgeden 7 binin üzerinde kent katıldı.
25 Mart, 20:30 İlk defa 2007 yılında Avustralya'nın Sidney kentinde gerçekleştirilen Dünya Saati etkinliğine geçen yıl 178 bölgeden 7 binin üzerinde kent katıldı.
Bağış kampanyası başlatılacak 
Türkiye'deki Dünya Saati etkinliği kapsamında ayrıca, iklim değişikliği nedeniyle tehdit altındaki Akdeniz ormanlarının korunması için bağış kampanyası başlatılacak.
Bağış kampanyası başlatılacak Türkiye'deki Dünya Saati etkinliği kapsamında ayrıca, iklim değişikliği nedeniyle tehdit altındaki Akdeniz ormanlarının korunması için bağış kampanyası başlatılacak.
İnternet üzerinden kayıt 
Etkinliğe katılmak isteyen birey ve kurumlar, dunyasaati.org internet sitesi üzerinden kayıt yaptırabilecek.
İnternet üzerinden kayıt Etkinliğe katılmak isteyen birey ve kurumlar, dunyasaati.org internet sitesi üzerinden kayıt yaptırabilecek.
Gezegene destek!
Siz de #DünyaSaati hashtagi ile dünya saati uygulamasına katılın. 1 saat ışıklarınızı kapatın; gezegeninize destek olun.
Gezegene destek! Siz de #DünyaSaati hashtagi ile dünya saati uygulamasına katılın. 1 saat ışıklarınızı kapatın; gezegeninize destek olun.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >