Duygularımızla oynadılar! İşte oyuncak makinelerinin sırlarla dolu hilesi

Oyuncak makinesi
Oyuncak makinesi

Yeni bir hayal kırıklığı daha! Yazın bunu bir kenara: Hevesle başlanan her oyuncak makinesi deneyimi, hüsranla bitecektir.

Neredeyse her çocuğun deneyimlemek istediği, ancak bir türlü ulaşılamayan oyuncak makinelerindeki oyuncakların hepsi yalan dolanmış. Bu gerçekle de karşılaştık ya, diyecek bir söz kalmadı.
Küçücük şeylerden mutlu olabilirdik halbuki; hayat çok acımasız...

Kullanım kılavuzu ele verdi 

                                    
                                    Tarihçi Phil Writer, bu aletlerin kullanım kılavuzlarını inceleyip şaşırtıcı gerçekler keşfettiğini söylüyor.
Kullanım kılavuzu ele verdi Tarihçi Phil Writer, bu aletlerin kullanım kılavuzlarını inceleyip şaşırtıcı gerçekler keşfettiğini söylüyor.
Güç sistemi aktif olmalı 

                                    
                                    Düzeneğe göre; makinenin bir güç sistemi var ve oyuncağı almak için bu güç sisteminin tam kapasitede çalışıyor olması gerekiyor.
Güç sistemi aktif olmalı Düzeneğe göre; makinenin bir güç sistemi var ve oyuncağı almak için bu güç sisteminin tam kapasitede çalışıyor olması gerekiyor.
21'de 1 kişi

                                    
                                    Ki, işin sırrı burada; sistem genelde tam çalışmıyor. İstedikleri parayı aldıktan sonra, her 21 denemeden sadece bir tanesinde güç tam kapasite çalışıyor. Sonrasında ise, kendini "Talihli" sanan kazanıyor.
21'de 1 kişi Ki, işin sırrı burada; sistem genelde tam çalışmıyor. İstedikleri parayı aldıktan sonra, her 21 denemeden sadece bir tanesinde güç tam kapasite çalışıyor. Sonrasında ise, kendini "Talihli" sanan kazanıyor.
Siz yine de fazla umutlanmayın!

                                    
                                    Siz yine de umutlanmayın; zira bu oyunu art arda 21 kere oynasanız bile, ne zaman kazanacağınız garanti değil.
Siz yine de fazla umutlanmayın! Siz yine de umutlanmayın; zira bu oyunu art arda 21 kere oynasanız bile, ne zaman kazanacağınız garanti değil.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >