Duyunca çok şaşıracaksınız! Çocuğundan mikrop aldı, bu hale geldi

Mikrop
Mikrop

Çocuğundan mikrop alan adamın ellerini ve ayaklarını görünce çok şaşıracaksınız!

ABD'nin Michigan eyaletinde yaşayan 44 yaşındaki Kevin Breen'in hayatı çocuğundan aldığı mikrop yüzünden karardı.

Elleri ve ayakları siyaha döndü!

                                    Acil ameliyata alınan Kevin’ın karnında 1.5 litre sıvı biriktiği tespit edildi. Doktorlar Kevin’e kesin bir teşhis koyamazken, adamın durumu daha da ağırlaştı. Organları çalışmamaya başlayan adamın ellerine ve ayaklarına kan gitmediğinden, elleri ve ayakları siyah renge döndü.
Elleri ve ayakları siyaha döndü! Acil ameliyata alınan Kevin’ın karnında 1.5 litre sıvı biriktiği tespit edildi. Doktorlar Kevin’e kesin bir teşhis koyamazken, adamın durumu daha da ağırlaştı. Organları çalışmamaya başlayan adamın ellerine ve ayaklarına kan gitmediğinden, elleri ve ayakları siyah renge döndü.
Teşhis edildi!

                                    Uzum araştırmalar sonunda, doktorlar Kevin’ı teşhis etmeyi başardı.Kevin’ın üç yaşındaki oğlunun geçirdiği bademcik hastalığındaki streptokok bakterisi babasına da bulaşmıştı.
Teşhis edildi! Uzum araştırmalar sonunda, doktorlar Kevin’ı teşhis etmeyi başardı.Kevin’ın üç yaşındaki oğlunun geçirdiği bademcik hastalığındaki streptokok bakterisi babasına da bulaşmıştı.
Nefes alabildiği için şükrediyor

                                    Hastalığı teşhis edilen Kevin, hayati tehlikeyi atlattı. 
Sol eli tamamen alınan Kevin’ın, sağ elindeki bazı parmaklar ve ayak parmaklarının büyük çoğunluğu da alınmak zorunda kalındı.  Kevin, şimdi nefes alabildiği için şükrediyor.
Nefes alabildiği için şükrediyor Hastalığı teşhis edilen Kevin, hayati tehlikeyi atlattı. Sol eli tamamen alınan Kevin’ın, sağ elindeki bazı parmaklar ve ayak parmaklarının büyük çoğunluğu da alınmak zorunda kalındı. Kevin, şimdi nefes alabildiği için şükrediyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >