En ucuz yoldan evinizi yenilemenin formülü

Evimi yenilemenin formülü
Evimi yenilemenin formülü

Kolay ve ucuz yoldan evinize farklı bir hava katacak daha yaşanabilir bir ortam oluşturabilirsiniz

Ev dekorasyonu yaparken oldukça fazla korkarız. Bunun belli başlı birçok nedeni var. Hayatın sıkı temposu arasında ev yenilemek genelde dert olarak görülür. Fakat ev yenilemek ve tadilat işleri bazen düşündüğünüz kadar da zor değildir. Birçok basit ama etkili ev yenileme yolu mevcut. Birazdan söyleyeceğimiz bu yolları isteğinize göre uyguladığınız zaman o eski eviniz artık gözünüze çok daha güzel görünecek ve evinize gelen misafirlerinizin gözünü alamadığı bir ortam oluşturmuş olacaksınız.
Duvar kağıtları
Mobilyalarınıza uygun duvar kağıtları ile evinizi donattığınızda harika bir görüntü ortaya çıkacaktır. Özelikle koltuklarınız veya koltuk kırlentleriniz ile uyum içerisinde olan duvar kağıtları göze daha güzel gelecektir.
Duvar kağıtları Mobilyalarınıza uygun duvar kağıtları ile evinizi donattığınızda harika bir görüntü ortaya çıkacaktır. Özelikle koltuklarınız veya koltuk kırlentleriniz ile uyum içerisinde olan duvar kağıtları göze daha güzel gelecektir.
Mutfak tezgahları
Mutfak tezgahlarınızın görüntüsü size kötü mü geliyor? Kır baştan yeniden yapmak hem maliyetli hem de tadilat işlerinin uzun sürmesi gözünüzü mü korkutuyor? Aslında bunlara hiç gerek yok. Basit yoldan mutfak tezgahları için özel olarak üretilen boyalar sayesinde tezgahınızın görüntüsüne farklılık kazandırabilirsiniz.
Mutfak tezgahları Mutfak tezgahlarınızın görüntüsü size kötü mü geliyor? Kır baştan yeniden yapmak hem maliyetli hem de tadilat işlerinin uzun sürmesi gözünüzü mü korkutuyor? Aslında bunlara hiç gerek yok. Basit yoldan mutfak tezgahları için özel olarak üretilen boyalar sayesinde tezgahınızın görüntüsüne farklılık kazandırabilirsiniz.
Lavabodaki çatlaklar
Mutfak lavabonuzda veya banyo lavabonuzda çatlaklar oluşabilir. Fakat korkmayın bu çatlakları geçirmek için yeni bir lavaboya ihtiyacınız yok. Tek yapmanız gereken ucuz bir silikon alıp bu çatlakları kapatmak tüm sorununuza çözüm olacaktır.
Lavabodaki çatlaklar Mutfak lavabonuzda veya banyo lavabonuzda çatlaklar oluşabilir. Fakat korkmayın bu çatlakları geçirmek için yeni bir lavaboya ihtiyacınız yok. Tek yapmanız gereken ucuz bir silikon alıp bu çatlakları kapatmak tüm sorununuza çözüm olacaktır.
Katonpiyer için
Evinizde kartonpiyer yok ve bu görüntü size nahoş mu geliyor. Kartonpiyer yaptırmak istiyorsunuz fakat hem maliyetli hem de kirli bir iş olarak mı geliyor gözünüze? Yukarıdaki aparatı kullanarak kartonpiyer yaptırırken ortaya çıkan pis işi kaldırmış olacaksınız. Tabi yine de tercih sizin.
Katonpiyer için Evinizde kartonpiyer yok ve bu görüntü size nahoş mu geliyor. Kartonpiyer yaptırmak istiyorsunuz fakat hem maliyetli hem de kirli bir iş olarak mı geliyor gözünüze? Yukarıdaki aparatı kullanarak kartonpiyer yaptırırken ortaya çıkan pis işi kaldırmış olacaksınız. Tabi yine de tercih sizin.
Elektronik aletlerin görüntüsü
Evinizde kullandığınız elektronik aletlerin rengi hoşunuza gitmiyor olabilir. Paslanmaz çelik olarak satılan elektronik aletlerin fiyatı ise dudak uçuklatacak türde. Bunlar için özel olarak üretilen boyalar sayesinde elektronik aletlerinize paslanmaz çelik görüntüsü verebilirsiniz.
Elektronik aletlerin görüntüsü Evinizde kullandığınız elektronik aletlerin rengi hoşunuza gitmiyor olabilir. Paslanmaz çelik olarak satılan elektronik aletlerin fiyatı ise dudak uçuklatacak türde. Bunlar için özel olarak üretilen boyalar sayesinde elektronik aletlerinize paslanmaz çelik görüntüsü verebilirsiniz.
Odanızda yerden tasarruf etmek için
Odanız gözünüze küçük geliyor olabilir. Ayrıca odanızdaki dolabınızda hem çirkindir hem de çok yer kaplıyordur. O yüzden duvar askılıkları kullanarak bu görüntüden ve alandan kazanabilirsiniz.
Odanızda yerden tasarruf etmek için Odanız gözünüze küçük geliyor olabilir. Ayrıca odanızdaki dolabınızda hem çirkindir hem de çok yer kaplıyordur. O yüzden duvar askılıkları kullanarak bu görüntüden ve alandan kazanabilirsiniz.
Çekmece ve dolapların tutma yerleri
Evinizdeki çekmece ve dolapların tutma yerlerini değiştirecek olursanız sanki yeni bir mutfak dolabı almış gibi olacaksınız.
Çekmece ve dolapların tutma yerleri Evinizdeki çekmece ve dolapların tutma yerlerini değiştirecek olursanız sanki yeni bir mutfak dolabı almış gibi olacaksınız.
Korkulukları boyamak
Evinizin içinde veya dışındaki korkulukları farklı metalik renklere boyayarak yepyeni bir görüntü ortaya çıkarabilirsiniz.
Korkulukları boyamak Evinizin içinde veya dışındaki korkulukları farklı metalik renklere boyayarak yepyeni bir görüntü ortaya çıkarabilirsiniz.
Lamba anahtarlarını değiştirmek
Evinizdeki lambaların anahtarlarını daha modern olanlar ile değiştirerek çok farklı ve dikkat çekici bir ortam oluşturmuş olacaksınız.
Lamba anahtarlarını değiştirmek Evinizdeki lambaların anahtarlarını daha modern olanlar ile değiştirerek çok farklı ve dikkat çekici bir ortam oluşturmuş olacaksınız.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >