Eşine sinirlenen kadından sokak ortasında meydan dayağı

Meydan dayağı
Meydan dayağı

İlaç parasını veremediği gerekçesiyle, sokak ortasında eşine süpürgeyle saldırdı.

Balıkesir'in Edremit ilçesinde eşine kızan bir kadın, kocasını sokak ortasında dövdü. Öfkesi dinmeyen kadın, eline geçirdiği süpürgeyle kocasının üzerine yürüdü.

İlaç parasını veremedi diye saldırdı
Bir vatandaş tarafından görüntülenen olay, çarşamba günü saat 21.30’da, Camivasat Mahallesi Gazi Caddesi’nde meydana geldi.Polis karakolunun 50 metre yakınındaki eczaneye gelen aile, ilaç almak istedi. Eşinin üzerinden para çıkmadığı için sinirlendiği belirtilen ve ismi öğrenilemeyen kadın, kocasına kızarak önce üstüne yürüdü. İlk olarak kocasını çekiştirerek yere düşüren kadın, ayağa kalktıktan sonra vurmaya devam etti.
İlaç parasını veremedi diye saldırdı Bir vatandaş tarafından görüntülenen olay, çarşamba günü saat 21.30’da, Camivasat Mahallesi Gazi Caddesi’nde meydana geldi.Polis karakolunun 50 metre yakınındaki eczaneye gelen aile, ilaç almak istedi. Eşinin üzerinden para çıkmadığı için sinirlendiği belirtilen ve ismi öğrenilemeyen kadın, kocasına kızarak önce üstüne yürüdü. İlk olarak kocasını çekiştirerek yere düşüren kadın, ayağa kalktıktan sonra vurmaya devam etti.
Süpürgeyle üzerine yürüdü
Birlikte geldiği takside bulunan bir yakının elindeki sebzeleri yere atan öfkeli kadın, daha sonra eczane önündeki süpürgeyi eline geçirip kocasının üzerine yürüdü.
Süpürgeyle üzerine yürüdü Birlikte geldiği takside bulunan bir yakının elindeki sebzeleri yere atan öfkeli kadın, daha sonra eczane önündeki süpürgeyi eline geçirip kocasının üzerine yürüdü.
Karısının peşine takılıp olay yerinden ayrıldı
Bir süre ailenin yakınında bekleyen taksici, ortam gerilince olay yerinden uzaklaştı. Yanında bulunan yakını, öfkeli kadını koluna girip olay yerinden götürdü. Eşinin öfkesine maruz kalan koca da, karısının peşine takılıp olay yerinden ayrıldı.
Karısının peşine takılıp olay yerinden ayrıldı Bir süre ailenin yakınında bekleyen taksici, ortam gerilince olay yerinden uzaklaştı. Yanında bulunan yakını, öfkeli kadını koluna girip olay yerinden götürdü. Eşinin öfkesine maruz kalan koca da, karısının peşine takılıp olay yerinden ayrıldı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >