Evlilik programları kaldırılmayınca şiir yazıp RTÜK'e gönderdi

İzdavaç
İzdavaç

Son dönemlerde aldıkları binlerce şikayetle gündeme gelen evlilik programlarının şikayet oranları açıklandı. RTÜK yetkililerinin açıkladıkları verilere göre en çok şikayet alan evlilik programı Seda Akgül'ün sunuculuğunu yaptığı "Kısmetse Olur" oldu. Yüksek cezalar verilmesine rağmen hala programların devam etmesine tepki gösteren vatandaşlardan RTÜK'e ilginç şikayetler gelmeye başladı.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'na evlilik programları hakkında şikayet yağmaya devam ediyor. RTÜK yetkililerinden alınan bilgilere göre; evlilik programları nedeniyle RTÜK'e son bir yılda çağrı hattı, web sayfası, elektronik posta adresi, Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi, BİMER üzerinden yüz binlerce şikayet geldi.

Evlilik programlarıyla ilgili gelen şikayetlere ilişkin RTÜK tarafından hazırlanan rapora göre, RTÜK İletişim Merkezi'ne 2016 Ocak ile 2017 Mart ayları arası 131 bin 290 kişi şikayette bulundu.


En çok şikayet edilen "Kısmetse Olur"
"Kısmetse Olur" programı 55 bin 633 şikayet ile en fazla şikayet edilen program oldu. "Zuhal Topal'la" programı 29 bin 522, "Esra Erol'da" 23 bin 238, "Evleneceksen Gel" programı ise 22 bin 142 şikayet aldı.
En çok şikayet edilen "Kısmetse Olur" "Kısmetse Olur" programı 55 bin 633 şikayet ile en fazla şikayet edilen program oldu. "Zuhal Topal'la" programı 29 bin 522, "Esra Erol'da" 23 bin 238, "Evleneceksen Gel" programı ise 22 bin 142 şikayet aldı.
Şiirli şikayet
Raporda şikayet örnekleri de yer alırken, BİMER'e gelen "RTÜK kayda alın şikayetimi" başlıklı şiir dikkat çekti.
Şiirli şikayet Raporda şikayet örnekleri de yer alırken, BİMER'e gelen "RTÜK kayda alın şikayetimi" başlıklı şiir dikkat çekti.
İşte o şiir
Şikayet için yazılan şiirin bir bölümü...
İşte o şiir Şikayet için yazılan şiirin bir bölümü...
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >