Fotoğraftaki ünlü ismi tanıyabildiniz mi?

Huysuz Virjin
Huysuz Virjin

Ünlü sanatçı reklam filmi için kılık değiştirdi. İşte o esrarengiz isim!

Huysuz Virjin lakabıyla tanınan Seyfi Dursunoğlu, yeni reklam filmi için kameraların karşısına geçti. Dursunoğlu'nun yeni halini görenler gözlerine inanamadı.

Onu ilk defa böyle göreceksiniz!

                                    Seyfi Dursunoğlu, bir tuvalet kağıdı markasının yeni reklam filminde yaşlı bir kadın olarak kamera karşısına geçti.
Onu ilk defa böyle göreceksiniz! Seyfi Dursunoğlu, bir tuvalet kağıdı markasının yeni reklam filminde yaşlı bir kadın olarak kamera karşısına geçti.
Seyfi Dursunoğlu kimdir?

                                    "Huysuz Virjin" karakteriyle ünlenen Seyfi Dursunoğlu, 1 Ekim 1932 Trabzon'da doğdu.
Seyfi Dursunoğlu kimdir? "Huysuz Virjin" karakteriyle ünlenen Seyfi Dursunoğlu, 1 Ekim 1932 Trabzon'da doğdu.
1970'te "Huysuz Virjin" olarak sahneye çıktı
Bir süre Yenicuma Mahallesi'nde yaşayan Dursunoğlu, Haydarpaşa Lisesi'ni bitirdikten sonra İngiliz Filolojisi bölümünde gördüğü eğitimi yarıda bırakarak Sosyal Sigortalar Kurumu'nda memur olarak çalışmaya başladı. 18 yıl SSK'da devlet memurluğu yaptıktan sonra, işinden ayrıldı ve 1970'te Huysuz Virjin olarak sahneye çıkmaya başladı.
1970'te "Huysuz Virjin" olarak sahneye çıktı Bir süre Yenicuma Mahallesi'nde yaşayan Dursunoğlu, Haydarpaşa Lisesi'ni bitirdikten sonra İngiliz Filolojisi bölümünde gördüğü eğitimi yarıda bırakarak Sosyal Sigortalar Kurumu'nda memur olarak çalışmaya başladı. 18 yıl SSK'da devlet memurluğu yaptıktan sonra, işinden ayrıldı ve 1970'te Huysuz Virjin olarak sahneye çıkmaya başladı.
Ünü ağızdan ağıza yayıldı
Önce küçük mekanlarda sahne alan isim, ünü ağızdan ağıza yayıldıkça daha büyük yerlerden teklif almaya başladı. Her yıl İzmir Fuarı'nda sahneyi Türkiye'nin en büyük solistleriyle paylaştı.
Ünü ağızdan ağıza yayıldı Önce küçük mekanlarda sahne alan isim, ünü ağızdan ağıza yayıldıkça daha büyük yerlerden teklif almaya başladı. Her yıl İzmir Fuarı'nda sahneyi Türkiye'nin en büyük solistleriyle paylaştı.
Herkese kendinden bahsettirdi

                                    "Huysuz Virjin" karakteriyle en büyük sıçramayı TRT'de Öztürk Serengil'in yarışma programına katılarak yaptı. Aynı programda, tek kanalın seyredildiği bu dönemde Huysuz Virjin'in Öztürk Serengil'e verdiği esprili cevapları gördükten sonra, herkes ondan bahsetmeye başladı.
Herkese kendinden bahsettirdi "Huysuz Virjin" karakteriyle en büyük sıçramayı TRT'de Öztürk Serengil'in yarışma programına katılarak yaptı. Aynı programda, tek kanalın seyredildiği bu dönemde Huysuz Virjin'in Öztürk Serengil'e verdiği esprili cevapları gördükten sonra, herkes ondan bahsetmeye başladı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >