Gündelik hayatı mizahla yoğuran mizahşör: Aslı İnandık

aslı inandık
aslı inandık

Ne makyaj videosu ne de seri halde konuşup amaçsız videolar çekip yayınlıyor. Onun işi sadece güldürüp eğlendirmek!

Aslı İnandık, henüz sadece 29 yaşında. Sanata olan tutkusu ise çok küçük yaşlarda başlamış. Memur kenti fakat oturmuş sanat kültürüyle de bilinen Ankara da yetişmiş olan bu genç kızımız bu süreçte ailesinden daima destek almış. Oluşturduğu tiplemeler ile kısa sürede fenomen olan ve şimdilerde Güldür Güldür ekibi ile sahne alan Aslı İnandık'ı gelin daha yakından tanıyalım.

Aslı İnandık hakkında kısaca

                                    
                                    
                                    
                                    1989 yılında Ankara'da doğdu. Sanata olan ilgisi çok küçük yaşlarda başladı. Onun bu ilgisi ailesi tarafından da fark edildi ve Ankara Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Müzik bölümünde lise eğitimini, Gazi Üniversitesi Müzik Öğretmenliği bölümünde ise üniversiteyi bitirdi. Ama bununla da yetinmedi Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro bölümünü bitirdi. Çello ve piyano çalabiliyor.
Aslı İnandık hakkında kısaca 1989 yılında Ankara'da doğdu. Sanata olan ilgisi çok küçük yaşlarda başladı. Onun bu ilgisi ailesi tarafından da fark edildi ve Ankara Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Müzik bölümünde lise eğitimini, Gazi Üniversitesi Müzik Öğretmenliği bölümünde ise üniversiteyi bitirdi. Ama bununla da yetinmedi Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro bölümünü bitirdi. Çello ve piyano çalabiliyor.
Youtube macerası nasıl başladı

                                    
                                    
                                    
                                    İnstagram ve Vine'a yüklediği eğlenceli kısa videolarını Youtube'de de paylaşma fikri onu takip edenlerden geldi. Bu isteği kırmadı ve kendi adı soyadıyla 2013 yılında bir kanal açtı. Tavırları o kadar doğal, karakterleri o kadar hayatın içindendi ki; kısa zamanda çok sevildi. Ortaya ise birbirinden komik ve fenomenleşen tiplemeler çıktı. Belki de onu diğer youtuberlardan ayıran doğal ve anlaşılır olmasıydı.
Youtube macerası nasıl başladı İnstagram ve Vine'a yüklediği eğlenceli kısa videolarını Youtube'de de paylaşma fikri onu takip edenlerden geldi. Bu isteği kırmadı ve kendi adı soyadıyla 2013 yılında bir kanal açtı. Tavırları o kadar doğal, karakterleri o kadar hayatın içindendi ki; kısa zamanda çok sevildi. Ortaya ise birbirinden komik ve fenomenleşen tiplemeler çıktı. Belki de onu diğer youtuberlardan ayıran doğal ve anlaşılır olmasıydı.

Güzel diziler var televizyonda

Aslı İnandık (@asliinandik)'in paylaştığı bir gönderi ()

Şeytanın aklına gelmeyecek tavsiyelerini aşırı heyecanla paylaşan kız

Aslı İnandık (@asliinandik)'in paylaştığı bir gönderi ()

Eleştirildiğimde❤

Aslı İnandık (@asliinandik) tarafından paylaşılan bir video ()

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >