Güzellik kraliçesine kezzap saldırısı!

Eski güzellik kraliçesi, eski sevgilisi tarafından uğradığı asitli saldırı sonucu görme kaybı tehlikesiyle karşı karşıya.

Eski İtalya güzellik kraliçelerinden Gessica Notaro eski sevgilisinin asitli saldırısına uğradı. Ülkesinde yunus eğitmeni ve televizyon spikerliği de yapan Notaro, eski sevgilisinden uzun zamandır tehdit mesajları aldığını ve 29 yaşındaki eski sevgilisi Jorge Edson Tavares'ın kendisini öldürmekle tehdit ettiğini söyledi.

Afgan kızların kabusu; kezzap cezası


Eski sevgiliden saldırı 
İtalyan La Stampa gazetesinde yer alan habere göre; İtalyan güzellik kraliçesi bir süredir birliktelik yaşadığı ve Ağustos ayında ilişkisini sonlandırdığı eski erkek arkadaşının asitli saldırısına uğradı.
Eski sevgiliden saldırı İtalyan La Stampa gazetesinde yer alan habere göre; İtalyan güzellik kraliçesi bir süredir birliktelik yaşadığı ve Ağustos ayında ilişkisini sonlandırdığı eski erkek arkadaşının asitli saldırısına uğradı.
Yüzünde ciddi yanık izleri var
Saldırı sonrası güzellik kraliçesinin görme kaybı yaşadığı, yüzünde ciddi yanık izleri oluştuğu belirtildi.
Yüzünde ciddi yanık izleri var Saldırı sonrası güzellik kraliçesinin görme kaybı yaşadığı, yüzünde ciddi yanık izleri oluştuğu belirtildi.
Akvaryumda çalışıyordu
Ünlü manken son 4 yıldır bir akvaryumda çalışıyordu.
Akvaryumda çalışıyordu Ünlü manken son 4 yıldır bir akvaryumda çalışıyordu.
Suçlamaları reddetti 
Olayın duyulmasının ardından Notaro'nun eski sevgilisi gözaltına alındı; ancak suçlamaları reddetti.
Suçlamaları reddetti Olayın duyulmasının ardından Notaro'nun eski sevgilisi gözaltına alındı; ancak suçlamaları reddetti.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >