Hastalığınız onun gözlerinde gizli: "X-Ray kız" insan vücudunun içini görebiliyor

Natasha Demkina
Natasha Demkina

İnsan vücudunun içini görebilen kadın: Natasha Demkina

Natalya Nikolayevna Demkina kısa ismi ile Natasha Demkina, 1987 yılında Rusya Federasyonuna bağlı özerk bir cumhuriyet olan Mordovya’nın başkenti Saransk’ta doğdu.

İnsan vücudunun içini görebiliyor!

Natasha, 10 yaşına geldiğinde inanılmaz bir yeteneğe sahip olduğunu fark etti. O, İnsan vücudunun içini görebilme yeteneğine sahip.

Bu yeteneği ile karşısındaki insanların vücutlarının içindeki organlarını görebiliyor, hastalıklarını söyleyebiliyordu.

"İnsanların içlerini renkli resimler olarak görüyorum"
Annesi Tatyana Vladimovna’ya; Natasha'nın çocukluğunun diğer çocuklara göre, çok daha farklı geçtiğini söylüyor. Diğerlerine göre, derslerini daha çabuk öğrenen Natasha, 10 yaşına geldiğinde ise o inanılmaz görüş yeteneğinin keşfedildiğini söylüyor. 

“Ben annemle evdeyken aniden gözlerimde farklı bir şey oldu. Ben anneme tekrar baktığımda annemin vücudunu ve organlarını görmeye başladım. Organlarını anneme söyledim ve onları saydım. Şimdi ise insanların içlerini renkli resimler olarak görüyorum ve analiz edebiliyorum.”
"İnsanların içlerini renkli resimler olarak görüyorum" Annesi Tatyana Vladimovna’ya; Natasha'nın çocukluğunun diğer çocuklara göre, çok daha farklı geçtiğini söylüyor. Diğerlerine göre, derslerini daha çabuk öğrenen Natasha, 10 yaşına geldiğinde ise o inanılmaz görüş yeteneğinin keşfedildiğini söylüyor. “Ben annemle evdeyken aniden gözlerimde farklı bir şey oldu. Ben anneme tekrar baktığımda annemin vücudunu ve organlarını görmeye başladım. Organlarını anneme söyledim ve onları saydım. Şimdi ise insanların içlerini renkli resimler olarak görüyorum ve analiz edebiliyorum.”
Hikayesi 10 yaşında başladı
Annesinin iç organlarını açıklamasının ardından, Natasha’nın hikayesi başladı.
Hikayesi 10 yaşında başladı Annesinin iç organlarını açıklamasının ardından, Natasha’nın hikayesi başladı.
"Özel insanların teşhis bilimi” için Moskova Centre’da çalışıyor
İlk olarak 2003 yılının ilkbaharında yerel bir gazetede haberi çıkan Natasha, yine aynı yılın Ekim ayında yerel bir televizyona çıkarak dikkatleri üzerine çekti. 2004 yılının Ocak ayında İngiliz gazetelerinden The Sun, Natasha’yı İngiltere’ye getirdi. Discovery Channel, Mayıs 2004 yılında Natasha’yı New York’a getirdi ve “X-Ray Gözlü Kız” başlıklı belgeselini hazırladı. Natasha, şuan “Özel insanların teşhis bilimi” için Moskova Centre’da çalışıyor.
"Özel insanların teşhis bilimi” için Moskova Centre’da çalışıyor İlk olarak 2003 yılının ilkbaharında yerel bir gazetede haberi çıkan Natasha, yine aynı yılın Ekim ayında yerel bir televizyona çıkarak dikkatleri üzerine çekti. 2004 yılının Ocak ayında İngiliz gazetelerinden The Sun, Natasha’yı İngiltere’ye getirdi. Discovery Channel, Mayıs 2004 yılında Natasha’yı New York’a getirdi ve “X-Ray Gözlü Kız” başlıklı belgeselini hazırladı. Natasha, şuan “Özel insanların teşhis bilimi” için Moskova Centre’da çalışıyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >