Kaybettiği koluna rağmen okuma azminden vazgeçmeyip kendi kitabını çıkaran ev hanımı Naz Demir'in hikayesi

Naz Demir, herkese örnek olacak azmiyle kaleme aldığı "Ormandaki Cinayet" kitabını yayımladı. Yazar, kitabın tüm gelirini sağlıklarına kavuşmaları için gazilere bağışlayacak.

'Sen geçen yıllarına üzülenlerden olma. Sana sesleniyorum! Benim gibi hayata küsmüş ya da küsmeye her an hazır olan sana, kısa bir dönemde olsa karamsar olma.Hep bir yol olduğunu, seni sevenler için yapamayacağın hiçbir şey olmadığını unutma ve kalk oturduğun yerden. Hayat her zaman yaşamaya değer..." diye sesleniyor yazar Demir bizlere.

Gelin onu ve yayımladığı ilk kitabı Ormandaki Cinayet'i yakında tanıyalım.



Her zaman kendine güvenen bir insandı.

                                    1952 Samsun doğdu ve bir süre orada yaşamını sürdürdü. İlkokul mezunuydu ve her zaman kendine güvenen bir insandı. Evlendi, hayatı değişti ve Hollanda'ya gitti. Orada 3 tane çocuğu dünyaya geldi.
Her zaman kendine güvenen bir insandı. 1952 Samsun doğdu ve bir süre orada yaşamını sürdürdü. İlkokul mezunuydu ve her zaman kendine güvenen bir insandı. Evlendi, hayatı değişti ve Hollanda'ya gitti. Orada 3 tane çocuğu dünyaya geldi.
 Hollanda’da bir iş kazası geçirdi ve bir elini kaybetti.

                                    Uzun yıllar psikolojik tedavi gördü. Bir gün kendine geldi ve tüm haplarını, tedavilerini durdurdu. Kendini okumaya verdi.
Hollanda’da bir iş kazası geçirdi ve bir elini kaybetti. Uzun yıllar psikolojik tedavi gördü. Bir gün kendine geldi ve tüm haplarını, tedavilerini durdurdu. Kendini okumaya verdi.
İlk kitabını çıkarma serüveni.

                                    ''Ormandaki Cinayet" adlı ilk kitabını karaladığı sıralarda çevresinden ciddi bir talep ve cesaret aldı. Kitabın baskıya gönderilmesi bu şekilde hayat buldu.
İlk kitabını çıkarma serüveni. ''Ormandaki Cinayet" adlı ilk kitabını karaladığı sıralarda çevresinden ciddi bir talep ve cesaret aldı. Kitabın baskıya gönderilmesi bu şekilde hayat buldu.
 Onun tek hedefi var...

                                    Naz Demir, önce okuyarak başladı.Günlerce okudu, sonrasında da yazdı…
Onun tek hedefi var; İnsanlara ulaşabilmek ve onlara azmini gösterebilmek.
Onun tek hedefi var... Naz Demir, önce okuyarak başladı.Günlerce okudu, sonrasında da yazdı… Onun tek hedefi var; İnsanlara ulaşabilmek ve onlara azmini gösterebilmek.
Peki 'Ormandaki Cinayet' nasıl bir kitap?

                                    Arkadaşlıklar, çevre, aşk... Her zaman insanı maalesef yüceltmiyor. Kimi zaman bir döngünün içine hapsedip, benliğini yok ederek derinden yaralayıp geri dönülmez hatalara sebep olabiliyor. Bunlara karşı sessiz kalmak, boyun eğmek ise pişmanlıklara yol açıyor.

Aşka kavuşamamanın ortaya çıkardığı keder ve endişenin getirdiği ani duygusal değişimlerin, insan üzerindeki etkisi ve topluma yansımalarını bir cinayet olgusu üzerinden anlatan Ormandaki Cinayet, merak uyandıracak kurgusuyla bir yandan aile bağlarınızı, sahip olduğunuz değerleri ve hayatınızdaki neden-sonuç ilişkilerini sorgulatırken, diğer yandan da içinden çıkılamaz bir maceraya davet ediyor.


Bir cinayet asla kusursuz değildir, tıpkı adalet gibi...
Peki 'Ormandaki Cinayet' nasıl bir kitap? Arkadaşlıklar, çevre, aşk... Her zaman insanı maalesef yüceltmiyor. Kimi zaman bir döngünün içine hapsedip, benliğini yok ederek derinden yaralayıp geri dönülmez hatalara sebep olabiliyor. Bunlara karşı sessiz kalmak, boyun eğmek ise pişmanlıklara yol açıyor. Aşka kavuşamamanın ortaya çıkardığı keder ve endişenin getirdiği ani duygusal değişimlerin, insan üzerindeki etkisi ve topluma yansımalarını bir cinayet olgusu üzerinden anlatan Ormandaki Cinayet, merak uyandıracak kurgusuyla bir yandan aile bağlarınızı, sahip olduğunuz değerleri ve hayatınızdaki neden-sonuç ilişkilerini sorgulatırken, diğer yandan da içinden çıkılamaz bir maceraya davet ediyor. Bir cinayet asla kusursuz değildir, tıpkı adalet gibi...
https://player.vimeo.com/video/195935734
Yazarın gençliğine ait aile fotoğrafları
Yazarın gençliğine ait aile fotoğrafları
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >