Kilosuyla başı dertte olanlara umut: Obezdi, manken oldu

Kilosu yüzünden 'rollercoaster'a binmesine izin verilmeyen genç kız, zayıflamaya karar verdi. Çay kaşığı ile yemek yiyerek 60 kilo veren 21 yaşındaki üniversite öğrencisinin inanılmaz zayıflama hikayesine hayran kalacaksınız.

Obez genç kız 'rollercoaster'a binmek isteyip de kovulmaktan beter edilince bir anda zayıflamaya karar verdi. Çay kaşığı ile yemek yiyerek yaklaşık 60 kilo veren ve şimdi mankenlik yapan Mathilde Broberg'i görenler tanıyamıyor.

Danimarka'da yaşayan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi genç kızın inanılmaz zayıflama hikayesi


126'dan 64 kiloya düştü
Her şey arkadaşlarıyla birlikte eğlenmek için rollercoaster eğlence aracına görevlilerce alınmayınca başladı. Görevlilerin "burası için fazla şimansın" dediği Mathilde Broberg, o an hayatının kararını verdi. Büyük bir azimle 126 kilodan 64 kiloya düştü.
126'dan 64 kiloya düştü Her şey arkadaşlarıyla birlikte eğlenmek için rollercoaster eğlence aracına görevlilerce alınmayınca başladı. Görevlilerin "burası için fazla şimansın" dediği Mathilde Broberg, o an hayatının kararını verdi. Büyük bir azimle 126 kilodan 64 kiloya düştü.
Şekeri hayatından çıkardı
Genç kız çikolata, şeker ve benzeri yiyecekleri hayatından çıkardığını söylüyor.
Şekeri hayatından çıkardı Genç kız çikolata, şeker ve benzeri yiyecekleri hayatından çıkardığını söylüyor.
4 yıl sonra bambaşka biri oldu 
Spora başladı ve kilo verdikten sonra sarkan derileri için operasyon geçirdi. Yaklaşık 1 yıl içinde ciddi anlamda kilo vermeye başladı; dört yıl sonra bambaşka birine dönüştü.
4 yıl sonra bambaşka biri oldu Spora başladı ve kilo verdikten sonra sarkan derileri için operasyon geçirdi. Yaklaşık 1 yıl içinde ciddi anlamda kilo vermeye başladı; dört yıl sonra bambaşka birine dönüştü.
Çay kaşığı ile yiyerek zayıfladı 
Zayıflamak için çay kaşığıyla yemek yemeye başladığını vurgulayan Broberg "Çay kaşığıyla yemek yiyerek bir nevi beynimi kandırıyorum. Daha çok hareket etmemi sağladığı için fazla yemişim hissiyatı veriyor" dedi.
Çay kaşığı ile yiyerek zayıfladı Zayıflamak için çay kaşığıyla yemek yemeye başladığını vurgulayan Broberg "Çay kaşığıyla yemek yiyerek bir nevi beynimi kandırıyorum. Daha çok hareket etmemi sağladığı için fazla yemişim hissiyatı veriyor" dedi.
Artık modellik yapıyor
21 yaşındaki Mathilde Brobergi artık spor giyim firmaları için modellik yapıyor.
Artık modellik yapıyor 21 yaşındaki Mathilde Brobergi artık spor giyim firmaları için modellik yapıyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >