Michael Jackson’ın kız kardeşi Janet Jackson müslüman olup tesettüre girdi

Evlendikten sonra Müslüman olduğunu açıklayan Michael Jackson’ın kız kardeşi Janet Jackson, hamile olduğunu açıkladıktan sonra ilk kez görüntülendi.

Janet Jackson'nın tesettürlü hali...
Hamilelikten sonra ilk kez
Michael Jackson'ın kız kardeşi Janet Jackson, hamile olduğunu açıkladıktan sonra ilk kez görüntülendi.
Hamilelikten sonra ilk kez Michael Jackson'ın kız kardeşi Janet Jackson, hamile olduğunu açıkladıktan sonra ilk kez görüntülendi.
İslam'ı seçti
Katarlı milyarder Wissam Al Manna (41) ile 2012 yılında evlendikten sonra Müslüman olan şarkıcının tesettüre girmiş hali dikkat çekti.
İslam'ı seçti Katarlı milyarder Wissam Al Manna (41) ile 2012 yılında evlendikten sonra Müslüman olan şarkıcının tesettüre girmiş hali dikkat çekti.
Çok mutlu
Hafta başında Londra'da alışveriş yaparken objektife takılan 50 yaşındaki Jackson ve eşinin mutlu halleri dikkatlerden kaçmadı.
Çok mutlu Hafta başında Londra'da alışveriş yaparken objektife takılan 50 yaşındaki Jackson ve eşinin mutlu halleri dikkatlerden kaçmadı.
Jackson, ilk kez anne olmaya hazırlanıyor
Jackson, ilk kez anne olmaya hazırlanıyor
En iyi şarkıcılar arasında
En iyi şarkıcılar arasında
100 milyondan fazla albüm satışı yakalayan Jackson, tüm zamanların en iyi kadın solo şarkıcılarından biri olarak kabul ediliyor.
100 milyondan fazla albüm satışı yakalayan Jackson, tüm zamanların en iyi kadın solo şarkıcılarından biri olarak kabul ediliyor.
Turnesini iptal etti
Wissam Al Manna ile evlenmeden önce iki evlilik yapan şarkıcı, nisan ayında hamile olduğunu öğrendikten sonra turnesini iptal etti. “Eşim ve ben ailemiz için plan yapıyoruz” açıklamasını yaptı.
Turnesini iptal etti Wissam Al Manna ile evlenmeden önce iki evlilik yapan şarkıcı, nisan ayında hamile olduğunu öğrendikten sonra turnesini iptal etti. “Eşim ve ben ailemiz için plan yapıyoruz” açıklamasını yaptı.
Hamileliğini yeni açıkladı
Evlendikten sonra özel hayatını kapalı kapılar ardında yaşamayı tercih eden şarkıcı, hamile olduğuna yönelik haberleri ekim ayına kadar doğrulamadı.
Hamileliğini yeni açıkladı Evlendikten sonra özel hayatını kapalı kapılar ardında yaşamayı tercih eden şarkıcı, hamile olduğuna yönelik haberleri ekim ayına kadar doğrulamadı.
"Allah'a şükrediyorum."
Belirginleşen karnıyla People Dergisi'ne poz veren Jackson, “Bu nimeti verdiği için Allah'a şükrediyorum” dedi. Ayrıca, eşinin, anne olacağını öğrendikten sonra kendisine büyük destek verdiğini de anlattı.
"Allah'a şükrediyorum." Belirginleşen karnıyla People Dergisi'ne poz veren Jackson, “Bu nimeti verdiği için Allah'a şükrediyorum” dedi. Ayrıca, eşinin, anne olacağını öğrendikten sonra kendisine büyük destek verdiğini de anlattı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >