Ortalık fena kızıştı! "Yasal haklarımı kullanacağım"

Şeyma
Şeyma

Acun Ilıcalı'nın müstakbel eşi Şeyma Subaşı'ndan öyle bir açıklama geldi ki...

Şeyma Subaşı dava edildi, Acun'dan destek gecikmedi!

"Bir gözüm var"
Acun Ilıcalı'nın eylül ayında nikah masasına oturmaya hazırlandığı Şeyma Subaşı, Onur Baştürk'e verdiği röportajda iş planlarını böyle anlatmıştı:
 "Yakında bir aplikasyonum çıkacak. “Olmuş mu, olmamış mı” tarzı bir moda aplikasyonu. Belki biliyorsundur, lise ve üniversitede (gerçi onu dondurdum ama) moda eğitimi aldım. Etrafımın da söylediği kadarıyla yetenekliyim. Kim iyi giyinmiş ya da giyinmemiş, görebiliyorum. Bir gözüm var. Aplikasyonda bir tür stil danışmanlığı yapacağım. Sen bana fotoğrafını atacaksın. Ben ve ekibim kıyafetin olmuş ya da olmamış deyip sana öneriler sunacağız" açıklamasında bulundu.
"Bir gözüm var" Acun Ilıcalı'nın eylül ayında nikah masasına oturmaya hazırlandığı Şeyma Subaşı, Onur Baştürk'e verdiği röportajda iş planlarını böyle anlatmıştı: "Yakında bir aplikasyonum çıkacak. “Olmuş mu, olmamış mı” tarzı bir moda aplikasyonu. Belki biliyorsundur, lise ve üniversitede (gerçi onu dondurdum ama) moda eğitimi aldım. Etrafımın da söylediği kadarıyla yetenekliyim. Kim iyi giyinmiş ya da giyinmemiş, görebiliyorum. Bir gözüm var. Aplikasyonda bir tür stil danışmanlığı yapacağım. Sen bana fotoğrafını atacaksın. Ben ve ekibim kıyafetin olmuş ya da olmamış deyip sana öneriler sunacağız" açıklamasında bulundu.
"Bana ait bir fikirdi, çalındı"
Şeyma Subaşı, 2 ay önce yayınlanan röportajın ardından ilginç bir suçlamayla karşı karşıya kaldı. Safiye Nur şimşek adlı bir sosyal medya kullanıcısı, Subaşı'nın projesinin kendisine ait bir fikir olduğunu iddia etti. Subaşı, bu kişiye karşı yasal haklarını kullanacağını açıkladı.
"Bana ait bir fikirdi, çalındı" Şeyma Subaşı, 2 ay önce yayınlanan röportajın ardından ilginç bir suçlamayla karşı karşıya kaldı. Safiye Nur şimşek adlı bir sosyal medya kullanıcısı, Subaşı'nın projesinin kendisine ait bir fikir olduğunu iddia etti. Subaşı, bu kişiye karşı yasal haklarını kullanacağını açıkladı.
"Çamur at belki seni konuşurlar"
Şeyma Subaşı açıklamasını "Gündeme gelmenin yeni yolu : Şeyma'ya çamur at belki seni konuşurlar" notu ile paylaştı.
"Çamur at belki seni konuşurlar" Şeyma Subaşı açıklamasını "Gündeme gelmenin yeni yolu : Şeyma'ya çamur at belki seni konuşurlar" notu ile paylaştı.

Repost: @acunmedya Gündeme gelmenin yeni yolu : Şeyma'ya çamur at BELKİ😉seni konuşurlar ' 😉✌️

Seyma Subasi (@seymasubasi)'in paylaştığı bir gönderi ()

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >