Prison Break'in ekranlara dönüş tarihi belli oldu

genel
genel

8 yıllık bir ayrılıktan sonra sevenleriyle tam kadro yeniden buluşmaya hazırlanan Prison Break, 5. sezonuyla 5 Nisan'da ekranlara geri dönüyor.

Tüm dünyada hayranları tarafından heyecanla beklenen Prison Break, dizinin orijinal kadrosunun yer alacağı 5. sezon bölümleriyle devam ediyor. Yeni sezonuyla da hayranlarını hayal kırıklığına uğratmayacak Prison Break'in 5. sezon ilk bölümü tüm dünyayla aynı anda 5 Nisan Çarşamba günü saat 7.30'da, tekrarıyla da aynı gün saat 20:30'da FOXCRIME ekranlarında olacak.

Dizinin Konusu:

Bir yapı mühendisi olan Michael Scofield (Wentworth Miller) işlememiş olduğu bir suçtan idam cezasına çarptırılan abisi Lincoln Burrows'u (Dominic Purcell) kurtarmak için tüm yasal yolların tükendiğini fark edince işleri kendi eline alır. Mükemmel kurgulanmış kaçış planıyla abisini kurtarmak için bir bankayı soyar ve abisinin bulunduğu hapishaneye gönderilir. Michael, planını uygulamaya başladıktan sonra hesaba katmadığı tek bir şeyin olduğunu anlar: İnsanlar. Ünlü bir mafya tetikçisi olan John Abruzzi (Peter Stormare), ile katil T-Bag (Robert Knepper) ve azılı gardiyan şefi Brad Bellick (Wade Williams) onun planını zora sokmaktadır.



Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >