Rihanna'nın evden çıkışı 5 bin dolar

Şarkıları ve sesiyle olduğu kadar stiliyle de adından söz ettiren Rihanna, New York sokaklarında günlük kıyafetiyle yakalandı. Ünlü şarkıcının salaş görünümlü kıyafetleri, 5 bin dolar.

Ünlü şarkıcı Rihanna'nın sokak modası tam tamına 5 bin dolar,18 bin 917. Kıyafetleri, ilginç saç modelleri ve takılarıyla her zaman ilgi odağı olmayı başaran Rihanna, son olarak ekim ayında değiştirdiği 'Rapunzel' saç modelini New York sokaklarında da ilgi odağı halinde.
 18 bin 917 lira
28 yaşındaki Barbadoslu şarkıcı, rol aldığı Ocean's Eight filminin setine gitmek üzere evinden çıkarken görüntülendi. Tek parça, salaş ve kısa sweatshirt tercihi ile dikkat çeken şarkıcının bu sıradan stilinin bile değeri yaklaşık 5 bin dolar yani bugünkü kurla 18 bin 917 lira.
18 bin 917 lira 28 yaşındaki Barbadoslu şarkıcı, rol aldığı Ocean's Eight filminin setine gitmek üzere evinden çıkarken görüntülendi. Tek parça, salaş ve kısa sweatshirt tercihi ile dikkat çeken şarkıcının bu sıradan stilinin bile değeri yaklaşık 5 bin dolar yani bugünkü kurla 18 bin 917 lira.
Sweatshirt 800 dolar
Üzerinde elbise şeklinde giydiği sweatshirt 800 dolar değerinde.
Sweatshirt 800 dolar Üzerinde elbise şeklinde giydiği sweatshirt 800 dolar değerinde.
Çanta 1910 dolar
Rihanna'nın elindeki dünyaca ünlü markanın mini sırt çantasının fiyatı ise 1910 dolar.
Çanta 1910 dolar Rihanna'nın elindeki dünyaca ünlü markanın mini sırt çantasının fiyatı ise 1910 dolar.
Çoraplar 460 dolar
7 yaşından beri şarkı söyleyen, aynı zamanda oyunculuk, moda tasarımcılığı ve modellik yapan Rihanna'nın tercih ettiği Gucci çorapları 460, spor ayakkabısı ise 990 dolar.
Çoraplar 460 dolar 7 yaşından beri şarkı söyleyen, aynı zamanda oyunculuk, moda tasarımcılığı ve modellik yapan Rihanna'nın tercih ettiği Gucci çorapları 460, spor ayakkabısı ise 990 dolar.
Toplam 5 bin dolarla geziyor
Mavi siyah yağmurluk ve takıları ekleyince, ünlü şarkıcının sokak stili yaklaşık 5 bin dolar yapıyor.
Toplam 5 bin dolarla geziyor Mavi siyah yağmurluk ve takıları ekleyince, ünlü şarkıcının sokak stili yaklaşık 5 bin dolar yapıyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >