Sarah Jio hayranlarının merakla beklediği ‘yeni kitap’ müjdesi geldi

Sarah Jio.
Sarah Jio.

Amerikalı yazar Sarah Jio’nun yeni kitabı hakkında hayranlarının yüzünü güldüren bir açıklama geldi.

Eserleri New York Times çok satanlar listesinde yer alan Sarah Jio’nun kitapları 30 ülkede hayranlıkla takip ediliyor. Son yılların en çok tanınan yazarlarından biri olan Sarah Jio’nun çok sevilen iki kitabı Türkiye’de yeniden basılacak.

Aşk, savaş, arkadaşlık…
Aldatıldığını öğrenmiş, kocasından boşanmış ve patlama yapan ilk kitabından sonra 8 yıldır düzgün bir şey yazamayan içi kırgınlıklarla dolu bir kadının hikâyesini konu alan “Mart Menekşeleri” ve 1940'larda geçen aşk, ihanet, arkadaşlık, insanlık ve savaş hakkında yazılmış “Sahildeki Kulübe” haziran ayının başından yeniden okuyucusuyla buluşacak.
Aşk, savaş, arkadaşlık… Aldatıldığını öğrenmiş, kocasından boşanmış ve patlama yapan ilk kitabından sonra 8 yıldır düzgün bir şey yazamayan içi kırgınlıklarla dolu bir kadının hikâyesini konu alan “Mart Menekşeleri” ve 1940'larda geçen aşk, ihanet, arkadaşlık, insanlık ve savaş hakkında yazılmış “Sahildeki Kulübe” haziran ayının başından yeniden okuyucusuyla buluşacak.
20 sayfalık müjde
Bu arada Sarah Jio, Mart Menekşeleri’nin ikinci kitabını yazıyor. Pena Yayınları’ndan çıkacak olan yeni baskı Mart Menekşeleri’nde ikinci kitap hakkında bilgi veren 20 sayfalık bir bölüm bulunuyor.
20 sayfalık müjde Bu arada Sarah Jio, Mart Menekşeleri’nin ikinci kitabını yazıyor. Pena Yayınları’ndan çıkacak olan yeni baskı Mart Menekşeleri’nde ikinci kitap hakkında bilgi veren 20 sayfalık bir bölüm bulunuyor.
Bu hikaye tekrar tekrar okunur
Mart Menekşeleri’ni daha önce okuyan hayranları, yeni baskıyı da soluksuz okuyacak gibi…
Bu hikaye tekrar tekrar okunur Mart Menekşeleri’ni daha önce okuyan hayranları, yeni baskıyı da soluksuz okuyacak gibi…
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >